Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Angeli
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Angeli, Dank voor uw korte maar zeer duidelijk antwoord, u heeft mij een zeer goed gevoel gegeven en ik zal er zeker rekening meehouden. Ik zal ook jou advies volgen. Alles wat u beschreef, had ik al gevoeld. Ik bedank u van harte.




Ervaring van PPD met medium Angeli   Ervaring van PPD met medium Angeli   Ervaring van PPD geplaatst op 26 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Opnieuw had je het juist Angeli. Door mijn twijfels heen hield je vast aan wat je had voorspeld en nu enkele weken later krijg je toch gelijk. Het was even wachten maar het eindresultaat is zuiver zoals jij het had gezien.




Ervaring van Jim met medium Angeli   Ervaring van Jim met medium Angeli   Ervaring van Jim geplaatst op 4 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Eerlijk oprecht professioneel.




Ervaring van griet met medium Angeli   Ervaring van griet met medium Angeli   Ervaring van griet geplaatst op 8 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Dankjewel voor de eerlijke en duidelijke antwoorden. Ik vertrouw erop en zal u zeker nog eens bellen.




Ervaring van Sas met medium Angeli   Ervaring van Sas met medium Angeli   Ervaring van Sas geplaatst op 22 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Angeli is zuiver medium, zeg eerlijk hoe het er voorstaat maar ook wat je eigen verantwoordelijkheid is. Kan totaal details in gaan kortom vind haar super goed.




Ervaring van Elsa met medium Angeli   Ervaring van Elsa met medium Angeli   Ervaring van Elsa geplaatst op 18 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Angeli je had gelijk, ik ben op gesprek geweest en de samenwerking wordt niet stopgezet. Ik vertrouw op de andere voorspellingen en wacht het rustig af. Dank je voor jouw luisterend oor de voorbije dagen X.




Ervaring van Mama met medium Angeli   Ervaring van Mama met medium Angeli   Ervaring van Mama geplaatst op 8 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Dankjewel voor het fijn gesprekje. Ik wacht oktober af en hoop dat er dan idd nieuwe positieve ontwikkelingen ontstaan en hij dan eindelijk naar zijn gevoel luistert ipv zijn omgeving. Lieve groetjes X.




Ervaring van Mama met medium Angeli   Ervaring van Mama met medium Angeli   Ervaring van Mama geplaatst op 26 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Dank je wel. je hebt me gerustgesteld met rake dingen te zeggen.




Ervaring van Marina. met medium Angeli   Ervaring van Marina. met medium Angeli   Ervaring van Marina. geplaatst op 2 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  bedankt voor dit mooie gesprek. deze voorspellingen zijn rakend. door me moed in te spreken kom ik op een fijne manier verder in mijn leven.de vorige voorspellingen zijn perfect uitgekomen. veel dankbaarheid daarvoor. groetjes.




Ervaring van isabel met medium Angeli   Ervaring van isabel met medium Angeli   Ervaring van isabel geplaatst op 21 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Een zeer oprecht medium. Ze staat echt in contact met god en toch is ze practisch, niet zweverig. Ze zei dingen die ze zeker niet kon weten en voorspellingen die ik al eerder heb gehoord . Ze houdt je niet onnodig aan de lijn. Liefs Devy.




Ervaring van Devy met medium Angeli   Ervaring van Devy met medium Angeli   Ervaring van Devy geplaatst op 10 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Wow, Angeli. Je zal het je niet beklagen als je haar belt. Je bent echt een topper.




Ervaring van Berlinda met medium Angeli   Ervaring van Berlinda met medium Angeli   Ervaring van Berlinda geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  ongeloofelijk wat deze dame allemaal kan vertellen,.heel veel wat correct was. Een echte aanrader. Dank je wel.




Ervaring van isabel met medium Angeli   Ervaring van isabel met medium Angeli   Ervaring van isabel geplaatst op 22 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Lieve Angeli, je bent echt oprecht en direct.
Alles wat je hebt gezegd is precies zo uitgekomen.
Bel je snel weer eens op.




Ervaring van Christina met medium Angeli   Ervaring van Christina met medium Angeli   Ervaring van Christina geplaatst op 7 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Heldere trefzekere Reading. Geduldige uitleg. Lieve, warme vrouw met bijzondere gave.




Ervaring van I met medium Angeli   Ervaring van I met medium Angeli   Ervaring van I geplaatst op 1 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Beste Angeli,
Alles wat je mij vertelde over mijn verleden klopte ongelooflijk.echt verbazingwekkend. Je bent voor mij een.Top medium.
Heel veel dank. Truus.




Ervaring van Truus met medium Angeli   Ervaring van Truus met medium Angeli   Ervaring van Truus geplaatst op 19 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  oprecht medium. geen onzinnige uitspraken. belangrijkste is reeds uit gekomen ze heeft mij alleszins een heel gelukkig gevoel meegegeven voor de komende periode. VEEL DANK.




Ervaring van ronald met medium Angeli   Ervaring van ronald met medium Angeli   Ervaring van ronald geplaatst op 9 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  AAN ALLE / een gelukkige nieuwe start voor 2017. tevens voor het ganse team veel geluk en liefde toegewenst. ook voor mijn collega s namens angeli.




Ervaring van angeli met medium Angeli   Ervaring van angeli met medium Angeli   Ervaring van angeli geplaatst op 29 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Je bent heel goed, ongelooflijk hoe je de toekomst van mij en mijn partner kon omschrijven. We halen er veel steun en kracht uit.
Je bent oprecht en heel gericht kom je tot de kern van de belangrijke zaken.
Bedankt.




Ervaring van Eva en Ilse met medium Angeli   Ervaring van Eva en Ilse met medium Angeli   Ervaring van Eva en Ilse geplaatst op 15 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Eerlijk en oprecht dank je wel voor de reading. Zal je zeker terugbellen groetjes.




Ervaring van Loridana met medium Angeli   Ervaring van Loridana met medium Angeli   Ervaring van Loridana geplaatst op 29 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Zuiver en heel goed medium. Fijn om mee te praten.kissy.




Ervaring van kissy met medium Angeli   Ervaring van kissy met medium Angeli   Ervaring van kissy geplaatst op 4 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Up to the point, no nonsens. Fijn en verhelderend. Prettig en goed medium.




Ervaring van An met medium Angeli   Ervaring van An met medium Angeli   Ervaring van An geplaatst op 6 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Krachtig. Duidelijk en geen zwevende verhalen. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met medium Angeli   Ervaring van Anoniem met medium Angeli   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden