Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sarah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah,

Wat heb je gelijk gehad ivm werk. Het ene zou stoppen en er zou direct iets anders in de plaats komen.
Ik hoop je vlug weer te spreken. Ik heb je eea te vertellen en ook nog te vragen.
Je bent een Topper.
Mvg. Lies.




Ervaring van Lies met medium Sarah   Ervaring van Lies met medium Sarah   Ervaring van Lies geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Ik hoefde maar een paar woorden uit te spreken. Sarah ziet en weet alles. Maar het allerbelangrijkste is dat ze oplossingen aanreikt. Het was een zeer waardevol gesprek. Ik bel zeker nog terug.




Ervaring van Lies met medium Sarah   Ervaring van Lies met medium Sarah   Ervaring van Lies geplaatst op 4 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah,

Mijn credits waren op.maar ik wil u via deze weg heel erg bedanken voor uw gesprek. U bent zo n lieve dame. U klonk wat ziek aan uw stem. Heel beterschap toegewenst.
Liefs S.




Ervaring van souad met medium Sarah   Ervaring van souad met medium Sarah   Ervaring van souad geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Sorry Sarah me batterij van me telefoon was leeg. Op het moment dat ik je wilde zeggen dat ik weg zou vallen viel ik weg.




Ervaring van Dave met medium Sarah   Ervaring van Dave met medium Sarah   Ervaring van Dave geplaatst op 6 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah.

enkele weken,maanden geleden had je me telkens gerust gesteld met te zeggen hij komt terug in je leven. Dat is nu gebeurt na 3maand. ik dank je voor telkens de goede raad en de goede gesprekken. je bent een 5+ sterren waard.
veel liefs.
a.




Ervaring van a met medium Sarah   Ervaring van a met medium Sarah   Ervaring van a geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah,Wat ben je goed .leg je de situatie goed uit.Ik vind je een schat.Liefs van Jacq X.




Ervaring van Jacq met medium Sarah   Ervaring van Jacq met medium Sarah   Ervaring van Jacq geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Ik heb jou net gesproken. Mijn credits waren op. Ik laat het je nog weten wanneer jouw voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Sarah,
dank je voor je mooi en zuiver consult. Was erg raak en ben benieuwd of de voorspellingen uitkomen. je bent ten zeerste aan te raden.




Ervaring van Juan met medium Sarah   Ervaring van Juan met medium Sarah   Ervaring van Juan geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Hey Sarah, zoals beloofd een berichtje. Ik vergeet het altijd maar toch Sarah is zeker aan te bevelen ik spreek haar al jaren en ze heeft het altijd juist. Geeft mij goede inzichten rust en vertrouwen. Alles komt uit . dankjewel Sarah en hopelijk mag ik je nog lang spreken dikke knuffel x.




Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah,

ik had een heel mooi en open gesprek met jou vorige vrijdag, Voor mij was het een stukje openbaring, in een zoektocht.
Je had me toen ook gevraagd om jou via hier toch even te laten weten, of ik de opleiding kon starten, helaas kwam daar een "nee" op. ik krabbel ook weer overeind zoals je zei. Je bent een dame die via het gesprek heel sterk overkomt (positief) , die heel goed aanvoelt. mocht je volgende week online staan neem ik zeker nog eens contact op, om even te zien hoe dit verder afloopt.
groetjes
krista.




Ervaring van krista met medium Sarah   Ervaring van krista met medium Sarah   Ervaring van krista geplaatst op 28 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Je bent zo goed. je wist gewoon hoe ik me op dat moment voelde en hoe ik erin stond je wist de situatie goed te omschrijven en je adviezen hebben mij zo goed gedaan dat ik gewoon in tranen uit barsten. Je hebt gelijk ik moet voor mijn zelf gaan kiezen en meer van mezelf gaan houden ik ga je adviezen zeker opvolgen en hoop dat je voorspellingen uitkomen.
Wil je op deze weg nog zeer bedanken voor je steun.
Je hoort zeker nog van me.

Xx laatste avond beller op 30-06.




Ervaring van Je laatste avondbeller die in tranen spatten op 30-06. met medium Sarah   Ervaring van Je laatste avondbeller die in tranen spatten op 30-06. met medium Sarah   Ervaring van Je laatste avondbeller die in tranen spatten op 30-06. geplaatst op 1 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Een prachtig consult heb ik vanavond gehad. Sarah geeft in een korte tijd heel veel informatie, wat ik heel goed kan plaatsen. Zij komt heel betrouwbaar over en daarnaast erg sympathiek. Mensen, een aanrader en Sarah heel erg bedankt.




Ervaring van Jo met medium Sarah   Ervaring van Jo met medium Sarah   Ervaring van Jo geplaatst op 30 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah. Wat een verademing om even van collega tot collega te praten. Ik ben blij dat ik samen met jou tijdens een diepgaand gesprek de ikea kast in elkaar heb gezet ;-). Mijn puzzel is opgelost en de beelden die ik zelf ook doorkrijg heb ik bevestigd gekregen. Ik laat je na de zomer weten of het "prikje" of de "prikjes" in woorden of anderszins hebben plaatsgevonden. Ik zal dit gesprek nooit meer vergeten. Dank je wel voor je talent en alles wat je door mocht krijgen. Je communiceert het op een hele fijne en objectieve manier.




Ervaring van Prikje met medium Sarah   Ervaring van Prikje met medium Sarah   Ervaring van Prikje geplaatst op 9 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  dank je voor je steun en geduld. Je bent heel goed . bedankt daarvoor lieve groeten , Kate.




Ervaring van Kate met medium Sarah   Ervaring van Kate met medium Sarah   Ervaring van Kate geplaatst op 8 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Goede gesprekken met je gehad.
Goede reading die ik heb gehad van je.

Mvg Jozef.




Ervaring van Jozef met medium Sarah   Ervaring van Jozef met medium Sarah   Ervaring van Jozef geplaatst op 29 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Heel fijn om met jou gesproken te hebben. Eerlijk advies.
Voor mij was het een prettig gesprek. Zeker weer bellen. Bo.




Ervaring van Bo met medium Sarah   Ervaring van Bo met medium Sarah   Ervaring van Bo geplaatst op 29 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Bedankt voor je luisterend oor. hoop zo dat je gelijk krijgt. groetjes Rob.




Ervaring van Rob met medium Sarah   Ervaring van Rob met medium Sarah   Ervaring van Rob geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah, heb u zojuist gesproken over mijn ex die ziek is. Ik bel u gauw weer eens terug. Dank u wel. X .




Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Was van in het begin zeer correct . Een aanrader.

Dikke knuffel. Margret.




Ervaring van Margret met medium Sarah   Ervaring van Margret met medium Sarah   Ervaring van Margret geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Sarah, ze is echt een toppertje, .ze blijft bij haar standpunt en veel dingens zijn al uitgekomen. vele groetjes, trouwe klant xx.




Ervaring van anoniem met medium Sarah   Ervaring van anoniem met medium Sarah   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Beste Sarah,
Bij deze de beloofde getuigenis. Ik had u 18 febr. voor de eerste keer gebeld en u zei met 2/3 weken komt er contact met J. Dat is uitgekomen. Toen was het daarna weer stil. Zondag 19-3 heb ik u voor een 2e keer gebeld en u ziet weer contact komen. Dit keer kon u geen tijd zeggen. Ik wacht het af en zodra er weer contact komt, laat ik het u weten.
U bent een fijn medium en legt met veel geduld uit wat u in uw kaarten ziet. Dank u en ik vind u een aanrader.

Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah

Via dit gastenboek wil ik jou danken van uit mijn hart.
Jou kaart legging was zo bijzonder het heeft me heel goed gedaan
Jij Sarah werkt van uit je hart, dat is van alle kanten te merken Oprecht, eerlijk en ozo zuiver.
Dank, Dank voor alles
.
lieve groet je weet wel, wie de vrouw onder de zon.




Ervaring van M met medium Sarah   Ervaring van M met medium Sarah   Ervaring van M geplaatst op 19 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Dag Sarah,

je bent gewoon top hoe je dingen kan zien. echt een aanrader.

liefs.




Ervaring van kat met medium Sarah   Ervaring van kat met medium Sarah   Ervaring van kat geplaatst op 18 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah, wat een vlotte dame ben je. Dankjewel voor de duidelijke voorspelling, en je positieve inbreng hierin. Liefs van een beller die jou wist te vertellen over mercurius retrogade ;-).




Ervaring van xx met medium Sarah   Ervaring van xx met medium Sarah   Ervaring van xx geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Net met Sarah gesproken, ongelofelijk wat een informatie je krijgt in korte tijd. Verteld aan 1 stuk door hoe alles in elkaar zit. Komt direct tot de kern, heel herkenbaar, heb daarbij mooie voorspellingen gehad. Heb er weer vertrouwen in dat alles goed komt.




Ervaring van Y met medium Sarah   Ervaring van Y met medium Sarah   Ervaring van Y geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Spijtig mijn bel krediet was op. Je bent een fijne vrouw en een sterk medium.
Ik heb er veel aan gehad. Ik hoop dat de situatie snel mag veranderen.
bedankt sarah voor je helder consult.
ik blijf er in geloven en hopen groetjes r.




Ervaring van rosita met medium Sarah   Ervaring van rosita met medium Sarah   Ervaring van rosita geplaatst op 10 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah,
Bedankt voor het gesprek van vandaag, super hoe je de dingen zag zonder dat ik een woord erover zei. Je wist de situatie zuiver te beschrijven. Top.
Ik zal zeker mijn spiritualiteit onderzoeken in de hoop dat ik de medemens in de toekomst kan helpen. Ik hou je zeker op de hoogte. Sterren tekort **************

Liefs Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah,
Dank je wel voor het mooie consult dat ik met jou mocht hebben. Jij bent zo goed en vertelde me mooie dingen die staan te gebeuren. Fijn om mee te praten en echt een aanrader voor iedereen. Ik ga je binnenkort weer bellen. Liefs van Tanja xx.




Ervaring van Tanja met medium Sarah   Ervaring van Tanja met medium Sarah   Ervaring van Tanja geplaatst op 12 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Werkelijk ongelooflijk. Tot in de puntjes uit de doeken gedaan zonder iets van details te weten. Zeer aangename vrouw. Alsof je ze al 20 jaar kent. Dank je lieve Sarah.




Ervaring van d met medium Sarah   Ervaring van d met medium Sarah   Ervaring van d geplaatst op 10 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve sarah ben blij dat je terug op de lijn bent. ik heb je al veel gebeld je hebt al veel voorspelt wat ook is uitgekomen. voor mij ben je top medium. ik hoop dat je terug meer op de lijn komt groetjes.




Ervaring van naema met medium Sarah   Ervaring van naema met medium Sarah   Ervaring van naema geplaatst op 29 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah, ik wil je graag eens zeggen dat je erg goed bent in wat je doet. Voor de zoveelste keer is er iets uitgekomen wat jij voorspelt hebt, chapeau . Ook ben je een erg aangenaam en lief persoon om mee te praten. Ik ga je zeker terug contacteren. Gr.




Ervaring van K met medium Sarah   Ervaring van K met medium Sarah   Ervaring van K geplaatst op 11 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve , nog maar eens versteld gestaan van jouw kunnen. Ben zeer tevreden over jou. De dingen die je zegt zijn tot nu toe allemaal uitgekomen. Hartelijk dank voor jouw tomeloze inzet gr . T.




Ervaring van T met medium Sarah   Ervaring van T met medium Sarah   Ervaring van T geplaatst op 26 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Sarah,vandag (zondag) de eerste keer met jou gebeld. Meteen de eerste zin die je zei deed mij enorm versteld doen staan,ik zei dit kan toch niet hoe weet je dit . En toen kwam helemaal de shock nl je vroeg wie is die man met dat "baardje" . Toen drong het echt tot me door dat je HEM bedoelde waar ik voor belde,dit had ik nog niet eerder meegemaakt,wat een gave heb je toch lieve Sarah. Ik ben nog na aan t genieten van ons gesprek hahaha. Sarah ga jij maar lekker de liefde van je leven achterna en volg je hart. Ik wens je een super mooie liefdevolle tijd. Grt. Jolanda.




Ervaring van jolanda met medium Sarah   Ervaring van jolanda met medium Sarah   Ervaring van jolanda geplaatst op 24 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Hartelijk dank Sarah . we wachten die maandje wel af en kijken wat er verder uitkomt .

Anoniempje

.




Ervaring van R met medium Sarah   Ervaring van R met medium Sarah   Ervaring van R geplaatst op 24 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah, het is toch ongelofelijk hoe jij steeds dingen verteld die ik je niet eens gezegd heb. Jij vertelde me o.a dat ik naar het buitenland zou gaan voor die stage? Je gelooft t toch niet. Vandaag al bericht gekregen dat het inderdaad doorgaat. Ben echt tevreden over jou en ga je zeker weten terugbellen als de tweede voorspelling uit gaat komen. Duizendmaal dank voor al je inspanningen die je steeds doet voor mij en je blijft zo vriendelijk ook. Jij bent een echte engel x.




Ervaring van Blondie met medium Sarah   Ervaring van Blondie met medium Sarah   Ervaring van Blondie geplaatst op 25 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden