Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. Een TOPPER. we bellen al jaren de ene keer wat vaker dan de andere keer. Maar ik heb heel veel aan jou als ik voor mezelf de antwoorden even niet meer weet. Je luisterend oor en begrip waar ik dan op kan terug vallen en je open en eerlijkheid waar ik.echt wat aan heb en mee kan. maar het belangrijkste is dat al jaren alles wat je zegt uit gekomen is / uitkomt. Alles wat je me zegt of voorspeld klopt en gebeurd dan ook echt. Die gedachte is een heel fijn iets om me aan vast te houden in onzekere periodes. ben er heel blij mee dat ik jouw ooit jaren geleden is Ben gaan bellen en we zullen elkaar nog vaak spreken. Voor mij is nina de beste.




Ervaring van A met medium Nina   Ervaring van A met medium Nina   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Wauw, ik ben zeer sterk onder de indruk. meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van anoniem met medium Anne-Fleur   Ervaring van anoniem met medium Anne-Fleur   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Cecilia
  Ervaring met medium Cecilia
  Een fijn kort maar krachtig consult gehad. Waarvoor grote dank lief mens. knuffel J.




Ervaring van voor cecilia met medium Cecilia   Ervaring van voor cecilia met medium Cecilia   Ervaring van voor cecilia geplaatst op 14 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cecilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique precies op deze dag van de Liefde heb ik een berichtje van hem gekregen. heel veel dank voor je rake voorspelling . liefs Demi.




Ervaring van Demi met medium Monique   Ervaring van Demi met medium Monique   Ervaring van Demi geplaatst op 14 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Victory
  Ervaring met medium Victory
  Nog een toevoeging over Victory. Heb vergeten de sterren in te vullen, dit moet vijf sterren zijn maar wat mij betreft mogen het er wel tien zijn.




Ervaring van Jolanda met medium Victory   Ervaring van Jolanda met medium Victory   Ervaring van Jolanda geplaatst op 14 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met medium Victory
  Ervaring met medium Victory
  Zojuist heb ik een geweldig consult gehad van Victoty, ik vind dat zij een enorme pluim verdient. Heb meerdere mediums geraadpleegd maar zij is super. Alles wat zij vertelde was raak. Zij vertelt heel veel in een rap tempo. Victory nogmaals heel erg bedankt.




Ervaring van Jolanda met medium Victory   Ervaring van Jolanda met medium Victory   Ervaring van Jolanda geplaatst op 14 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met medium Emma
  Ervaring met medium Emma
  Ik was enorm verrast van hoe precies Emma tot in details alles aan mij heeft verteld. Ze wist mij dingen vertellen die ze onmogelijk kon weten uit mijn persoonlijk leven. Ze geeft ook fantastisch advies aan de hand van kaarten wat ik juist moet doen om bepaalde dingen in mijn toekomst zeker te vekrijgen, zodat ik mijn toekomst zoals nu te zien is zeker niet zal veranderen of verpesten. Top medium/kaartlegster. Zeker een aanrader..




Ervaring van Evelin met medium Emma   Ervaring van Evelin met medium Emma   Ervaring van Evelin geplaatst op 14 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny , excuses voor de abrupte beeindiging van het gesprek. Ik heb heel veel aan het gesprek gehad, ook al was het van korte duur. Ii herken heel veel dingen, en omdat ik je eerder een keer heb gesproken weet ik dat ik je kan vertrouwen. Ik ga nu meteen aan de slag met je tip Hopelijk weet je wie ik ben. Xxx .




Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Zeer goede medium.

Ik spreek u nu al een geruime tijd en er zijn al een aantal dingen uitgekomen.
Superblij met u op de lijn. Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi mens.
Dank u wel Cassandra.

Liefs R.




Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Super lieve vrouw.eerlijk oprecht en verteld precies wat er speelt. Ik raad aan om haar zeker te bellen en je te laten verrassen.

Heel erg bedankt.

Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve exana, dankjewel voor je reading gisteren. Je zet dingen op zijn plek, je bent empathies en hebt een leeuwen hart van goud. Trots op jou advies, liefs annelies xxx.




Ervaring van Annelies met medium Exena   Ervaring van Annelies met medium Exena   Ervaring van Annelies geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique ben zo blij je gesproken te hebben. je hebt mij uit een diepe put gehaald . ik vind je een bijzonder mens en een heel goed medium

dank je wel . liefs R xx.




Ervaring van R met medium Monique   Ervaring van R met medium Monique   Ervaring van R geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Manuela
  Ervaring met medium Manuela
  Ik heb toch al 3 verschillende mediums gesproken, ieder met hun eigen specialiteit en gave, maar Manuela steekt er toch met kop en schouders boven uit.
Zonder te vragen benoemde zij zoveel kleine details. Heel zuiver, oprecht en eerlijk. Dankjewel voor de reading en luisterend oor.




Ervaring van G met medium Manuela   Ervaring van G met medium Manuela   Ervaring van G geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,een paar weken geleden vertelde je mij,dat een persoon mij zou bellen,wat ik niet kon geloven,je vertelde mij in details wat deze persoon mij zou vertellen.Ik kan je nu vertellen dat het exact klopte. Ben werkelijk sprakeloos.Vijf sterren zijn nog te weinig voor jou. Liefs,T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met medium Karine   Ervaring van T.T.M. met medium Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik bel haar nu al een hele tijd en ze heeft tot in detail weer gelijk gekregen met haar voorspellingen. Ze blijft rustig en is zeer standvastig in haar uitspraken. Wat opmerkelijk is, is dat ze dingen vertelt die ze al eerder verteld had en die ze onmogelijk kan onthouden omdat ze heel vaak in gesprek is. Eerlijk, duidelijk, recht door zee en opbouwend. Zo ervaar ik haar.




Ervaring van G met medium Cassandra   Ervaring van G met medium Cassandra   Ervaring van G geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Yasmin, wat ik ben ik zooooooo blij te zien dat je terug online gaat komen :) :) :) Wat heb ik je gemist.
Jij bent zo een oprecht en sterk medium.
Heel veel Liefs, tot snel xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Yasmin   Ervaring van Anoniem met medium Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Geweldig consult ,aan het bedankje kwam ik niet meer toe.vandaar langs deze weg Dank en Liefs J.




Ervaring van J met medium Niamh   Ervaring van J met medium Niamh   Ervaring van J geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Zeer betrouwbaar medium. Aardig en invoelend op je situatie.




Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, ik wil je bedanken voor je mooie consult. Ik heb er veel aan gehad. Ik zal je zeker nog vaker bellen in de toekomst.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, ik wil je bedanken voor de bijzondere Reading. Je kon heel veel zien ik was en ik ben opgelucht. Deze trein moet zeker weer gaan rijden en ik laat jou zeker even weten wat de ontwikkelingen zijn. Nogmaals bedankt. Ga zo door. Liefs en knuffel .




Ervaring van Vanes met medium Joke   Ervaring van Vanes met medium Joke   Ervaring van Vanes geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Beste Exena, dank je voor het gesprek.
Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben.




Ervaring van Magda met medium Exena   Ervaring van Magda met medium Exena   Ervaring van Magda geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Wauw Donna, eerste keer gesproken zonder enige vraag vertelde jij mij exact waarmee ik in zat. En Donna, jou voorspellingen zijn uitgekomen over de liefde . Ik vind je top . Hoedje af. Sterren tekort . Oprecht.




Ervaring van Anja met medium Donna   Ervaring van Anja met medium Donna   Ervaring van Anja geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Mystic
  Ervaring met medium Mystic
  Hallo mystic, tijdje geleden gesproken, dankjewel voor je de reading, super goed gedaan. alles klopte wat je zei. bel je zeker nog een keer. Mystic kan heel goed invoelen. hartelijk dank.




Ervaring van Erna met medium Mystic   Ervaring van Erna met medium Mystic   Ervaring van Erna geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mystic  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie,
hartelijk dank voor Uw wijze woorden via een email consult. U heeft gelijk dat mijn ex een smerige rol heeft gespeeld in deze. We wachten geduldig af wat er komen gaat. In ieder geval heb ik weer wat rust in mezelf gekregen en kan ik verder. U slaat altijd de spijker op z'n kop. Respect voor U Dikke knuf van mij.




Ervaring van l met medium Danie   Ervaring van l met medium Danie   Ervaring van l geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Manuela
  Ervaring met medium Manuela
  Stelt geen vragen en komt met informatie/details die ook nog kloppen.




Ervaring van S met medium Manuela   Ervaring van S met medium Manuela   Ervaring van S geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Fantastisch om met jou te praten. ik heb heel veel vertrouwen in jou .
Je bent eerlijk en oprecht en hebt het meestal goed . Bedankt daarvoor .




Ervaring van een trouwe beller met medium Morgane   Ervaring van een trouwe beller met medium Morgane   Ervaring van een trouwe beller geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Melli
  Ervaring met medium Melli
  Wow Melli.
Na een half jaar is het mij eindelijk gelukt om je te mogen spreken. Wat was dat een leuk gesprek en wat was je goed.
Ongelooflijk hoe je precies de situatie weet te beschrijven.
Chapeau.

Soetje.




Ervaring van soetje met medium Melli   Ervaring van soetje met medium Melli   Ervaring van soetje geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Helemaal top. Hoort absoluut bij de top van deze site en is altijd in gesprek. Spreek je al een jaar en je hebt er nog nooit naast gezeten. Ook houd je mensen niet onnodig lang aan de lijn. I just love u.




Ervaring van ana met medium Yuorah   Ervaring van ana met medium Yuorah   Ervaring van ana geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Zojuist gesprek gehad met deze dame .beetje aangenaam persoon. Wat ze vertelde tja kan me helemaal niet plaatsen. Als het uitkomt odette zal ik je zeker laten weten.




Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  heb daarnet gebeld met dirk voor de eerste maal .wist direkt waar het over ging maar krediet was op.bel zeker nog terug.




Ervaring van francine met medium Dirk   Ervaring van francine met medium Dirk   Ervaring van francine geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Dank u wel Meine voor de hulp van verleden zondag. Wat je vertelde klopte van R. En ook van mijn buurvrouw. Ik hoop dat je voorspelling uitkomt. Ik hou je op de hoogte. Xxx.




Ervaring van Els met medium Meine   Ervaring van Els met medium Meine   Ervaring van Els geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Dank u voor het gesprek. Het was fijn te horen wat je wist dank u gr.




Ervaring van Lydia met medium Anne   Ervaring van Lydia met medium Anne   Ervaring van Lydia geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique,
Na je gesproken te hebben viel er een last van mn schouder en hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik zal de datum 19-2 opschrijven en uit mn gedachten zetten. Ik houd je op de hoogte.

Gr. Cindy.




Ervaring van Cin met medium Monique   Ervaring van Cin met medium Monique   Ervaring van Cin geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Fijn en goed gesprek gehad. ze heeft goede en snelle waarnemingen. Leuk om mee te praten.




Ervaring van An met medium Stientje   Ervaring van An met medium Stientje   Ervaring van An geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje ziet het snel en goed. Super.




Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden