Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Vorig week gesproken en jouw eerste voorspellingen zijn uitgekomen. Hij heeft bekend dat hij een ander heeft. Donna mijn gevoel was aan het twijfelen maar ik wou een bevestiging van je. Je bent de enige die dit zag liggen. Ik ben ermee klaar. knap van je Donna. Eerlijk en rechtuit. Sterren te kort. Malissa.




Ervaring van Malissa met medium Donna   Ervaring van Malissa met medium Donna   Ervaring van Malissa geplaatst op 21 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve medium Kiki, jouw voorspelling op mijn nieuwe baan in deze maand augustus is uitgekomen. Je bent precies en zuiver met je gave. Altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Tot gauw en groetjes Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 21 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve meneer Gunter. Het was alweer tijd. Super dank he. Ik spreek uw gauw graag weer. Merci merci merci. Liefs San.b.




Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 21 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Voor de eerste keer met je gebeld en geluisterd, heel eerlijk en oprecht. Zoals je zegt eerst deuren sluiten vooraleer je nieuwe deuren kunt openen. Daar heb je 100 procent gelijk in. Ik heb erover nagedacht en kom tot de conclusie dat ik mij in jou woorden kan vinden. Ik ben eerlijk tegenover mezelf maar je hebt mij overtuigd. Ik ga ermee aan de slag. Ik wil je bedanken voor je Reading.




Ervaring van Mar met medium Amber   Ervaring van Mar met medium Amber   Ervaring van Mar geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Zojuist Norah gesproken. Erg aardig, rustig en meelevend. Ziet dingen snel. En naar mijn idee ziet ze het goed. Kan het zeker plaatsen. Erg knap. Dankjewel x.




Ervaring van Karin met medium Norah   Ervaring van Karin met medium Norah   Ervaring van Karin geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania, bedankt voor de geweldige Reading. Heel zuiver aangevoeld. Lieve groet, Miranda.




Ervaring van Miranda met medium Shania   Ervaring van Miranda met medium Shania   Ervaring van Miranda geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Hoi Celine, wilde even laten weten dat gisteren avond het puzzelstukje is gevallen. Dan weet je wat ik bedoel. x.




Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wow Gunter. Ik heb je voor het eerst gesproken. Je hebt me op een positieve manier overdonderd. Ongelofelijk wat je samen met je gidsen weet te vertellen. Ik weet op dit moment nog niet of je voorspellingen uit gaan komen maar het is geweldig hoe zuiver en eerlijk je de dingen /situatie omschrijft. Nog nooit eerder heb ik iemand gesproken die zoveel kan vertellen alleen aan de hand van een geboortedatum. Ik zal je zeker nog een keer bellen.




Ervaring van Karin met medium Gunter   Ervaring van Karin met medium Gunter   Ervaring van Karin geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve schat, heb net een hele tijd met je aan de telefoon gezeten. Heerlijk om met je te praten. Je laat me altijd weer lachen en geef me rust dat alles goed komt. Je bent ongelofelijk goed in je vak. Als de voorspellingen uitkomen, laat ik het je meteen weten. Je gaat me zeker weer horen. Je bent voor mij een topper. Mijn steun en toeverlaat tot gauw dikke knuffel.




Ervaring van Music met medium Sabine   Ervaring van Music met medium Sabine   Ervaring van Music geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hoi Nina, bedankt dat je altijd klaar staat voor mij met je snelle en eerlijke inzichten. Ik belde je gisteren sochtends vlak voor mn werk, je weet wel wie ik ben. Ik bel je al een tijdje (jaren) met altijd dezelfde vragen over verschillende personen ;) (haha). Je bent super goed, snel, en helder. Dankjewel ook dat je er altijd bent. Liefs anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah, dank voor je lieve woorden en het vertrouwen die je geeft. Ik ga je snel bellen als er verandering komt. Liefs van mij X.




Ervaring van Anoniem met medium Yuorah   Ervaring van Anoniem met medium Yuorah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Beste Jarno, dat was best even pittig gisteren je hebt me flink aangepakt. Verhelderend en goed gesprek, inzicht en advies, heb even de tijd genomen om alles te laten inwerken na afloop. Rustig en positief gevoel aan over gehouden. Je hebt gelijk en ik hoor je nu zeggen 'dat weet ik' hahaha. Dank voor de wake up call, dat was even nodig, met krachtige groet.




Ervaring van A. met medium Jarno   Ervaring van A. met medium Jarno   Ervaring van A. geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Dag lieve oprechte Xandra. Vaak hebben wij gesprekken gehad en steeds heb je mij gezegd dat het goed komt. Daar put ik vertrouwen uit. je staat mij altijd te woord en luistert geduldig naar wat ik kwijt wil en daar reageer jij goed op. Ik moet nog even wachten om verandering te zien in wat je hebt voorspelt. Daar vertrouw ik op. Dan je wel dat je altijd voor me klaar staat. Je bent een kanjer.




Ervaring van Anoniem met medium Xandra   Ervaring van Anoniem met medium Xandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve Karlien, ik heb je een paar keer gesproken over mijn situatie. En iedere keer heb je mij het vertrouwen gegeven dat het goed komt. De 'Tijd' is geduldig het loopt niet weg, alleen als mens wil je/ik dat het snel gaat. Maar als ik goed bericht heb laat ik het je zeker weten. Je bent een super Karlien.




Ervaring van Anoniem met medium Karlien   Ervaring van Anoniem met medium Karlien   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Danie, je bent binnen in mij gekropen en mij weer doen leven en vertrouwen hebben. Ik heb je 2 keer gesproken vandaag en je raakte mij diep van binnen. Ik raakte heel geemotioneerd door jouw hulp en dat geeft mij veel vertrouwen. Je bent een kei van een persoon. Dag groot lief mens X.




Ervaring van L met medium Danie   Ervaring van L met medium Danie   Ervaring van L geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Heb vandaag een fijn consult mogen ontvangen van Dina. Zo secuur en empathisch, een dikke TIEN voor DIEN. Liefs Zonnetje.




Ervaring van Zonnetje met medium Dina   Ervaring van Zonnetje met medium Dina   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Victory
  Ervaring met medium Victory
  hallo Victory. Ik wil jou bedanken voor jou goede tips en dat jij zo meeleef met je klanten. Ik ben nu door jou op de goede weg en voel mij prettiger. Jij ben een mooi mens en blijf bij je zelf. Ik heb respect voor jou. Alle goeds toe gewenst. Liefs Loes.




Ervaring van loes met medium Victory   Ervaring van loes met medium Victory   Ervaring van loes geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, heerlijk gesprek met je gehad gisten. Heb alles laten bezinken en ga je advies opvolgen. Ook n kippenvel momentje gehad wat weer opkomt als ik eraan denk. K hou je op de hoogte als er veranderingen plaatsvinden. Bedankt lieverd xxx.




Ervaring van Natasja met medium Antonia   Ervaring van Natasja met medium Antonia   Ervaring van Natasja geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Wauw. No nonsense. En gelijk terzake zonder omwegen. Je bent helder en direct. Bedankt.




Ervaring van Yvonne met medium Bob   Ervaring van Yvonne met medium Bob   Ervaring van Yvonne geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Wat een lieve vrouw en wat een snel antwoord geeft deze vrouw. Dank je wel lieverd en ik laat nog weten of je voorspelling uit komt. Liefs Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Marian   Ervaring van Sonja met medium Marian   Ervaring van Sonja geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess Sharity
  Ervaring met medium Tess Sharity
  Wauw. deze dame is echt top.




Ervaring van Ann met medium Tess Sharity   Ervaring van Ann met medium Tess Sharity   Ervaring van Ann geplaatst op 18 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess Sharity  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Vaak aan de lijn en je helpt mij altijd zo goed. Heel erg bedankt Anne. Liefs L.




Ervaring van Lesley met medium Anne   Ervaring van Lesley met medium Anne   Ervaring van Lesley geplaatst op 18 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Je ben n lieve en to the point. Ik hoop nu dat het uitkomt binnen de 8 weken, ik ben weer hoopvol. A&G.




Ervaring van A met medium Monique   Ervaring van A met medium Monique   Ervaring van A geplaatst op 18 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, dank voor je oordeelloze, geduldige steun. Je voorspellingen komen uit telkens weer. Zelfs een terwijl je aan het leggen was en zei je gaat zeer snel van hem horen. Maakte je het live mee aan de telefoon dat ik werd gebeld. Je bent alle sterren van de hemel waard. Dikke knuffel.




Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul geplaatst op 18 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess Sharity
  Ervaring met medium Tess Sharity
  Vanavond met Tess gesproken. En zij gaf mij een duidelijke reading. Kan goed invoelen op mensen en gaf mij info over verleden wat klopte alsook de situatie waar ik nu inzit. Een leuk, empathisch en begripvol mens waardoor ik de toekomst weer positief zie na je voorspelling. Dankjewel.

Liefs, Mij.




Ervaring van M. met medium Tess Sharity   Ervaring van M. met medium Tess Sharity   Ervaring van M. geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess Sharity  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess Sharity
  Ervaring met medium Tess Sharity
  Heel duidelijk en gedetailleerd allemaal. No-nonsens en een bijzonder vriendelijke dame.




Ervaring van patrick met medium Tess Sharity   Ervaring van patrick met medium Tess Sharity   Ervaring van patrick geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess Sharity  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Altijd aangenaam om met u te spreken. Tot hier toe zijn jou voorspellingen uitgekomen. Dank u xxxxxx.




Ervaring van Sabrina met medium Leandra   Ervaring van Sabrina met medium Leandra   Ervaring van Sabrina geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Dankjewel voor je fijne reading alles wat je zegt klopte. Je hebt een prachtige gave.




Ervaring van Mandy met medium Anke   Ervaring van Mandy met medium Anke   Ervaring van Mandy geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Hallo Mari Elena, heerlijk consult gehad. Kon U helaas niet meer bedanken, vandaar even dit berichtje. Wat voelt U het haarfijn aan. Bedankt X.




Ervaring van toyboy met medium Mari Elena   Ervaring van toyboy met medium Mari Elena   Ervaring van toyboy geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Gisteren Donna voor het eerst gesproken en ik sta nu al ondersteboven. Zonder iets te zeggen heeft zij verteld in welke situatie ik zit. Dit is echt waanzinnig, haar eerste voorspelling is reeds uitgekomen VANDAAG in amper 24 u later. Respect Donna, sterren te kort. Steffi xx.




Ervaring van Ondersteboven met medium Donna   Ervaring van Ondersteboven met medium Donna   Ervaring van Ondersteboven geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Heb je afgelopen weekend gebeld, omdat ik redelijk in de stress zat. Je hebt met gerustgesteld en mooie inzichten gegeven, ook voor wat betreft mezelf. Je ziet veel en pikt alles snel op. Je had gelijk, meneer heeft zich weer gemeld, zoals je voorspeld had. Veel sneller ook dan ik had verwacht. Heb je vandaag nog even gebeld om je dat te laten weten. Ja het heeft tijd nodig, en ik moet geduldig zijn, daar ben ik me van bewust. Ben blij met de bevestiging dat ik op mijn gevoel kan vertrouwen dat alles goed komt. Dankjewel.




Ervaring van A met medium Sophia   Ervaring van A met medium Sophia   Ervaring van A geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Maddy heeft een prettige, rustige en optimistische stem waardoor je gelijk op je gemak voelt. De legging duidde ze vlot, krachtig, realistisch en heel herkenbaar. Ik hoop dat je voorspellingen gaan uitkomen. ik bel je zeker weer.




Ervaring van Thea met medium Maddy   Ervaring van Thea met medium Maddy   Ervaring van Thea geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Hartelijk dank voor uw inzichten en de bevestiging van mijn gevoel. Fijn om u even gesproken te hebben. Heeft me rust gebracht in een twijfel moment.




Ervaring van Libra met medium MB Rhais   Ervaring van Libra met medium MB Rhais   Ervaring van Libra geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Gisterenavond met je gebeld, ben blij dat ik dat gedaan heb. Stuk gerust gestelder nu. Heel veel liefs en zeker tot nog eens. Arlette.




Ervaring van Arlette met medium Dirk   Ervaring van Arlette met medium Dirk   Ervaring van Arlette geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Een supergoed medium. Je hebt een supergave lieve Mina. Je voorspellingen komen altijd uit, en je voelt heel goed aan. Ik zal je zeker vaker bellen. Dank je.




Ervaring van Rotterdamse met medium Mina   Ervaring van Rotterdamse met medium Mina   Ervaring van Rotterdamse geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden