Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve medium Shania ,
Dank je wel voor je mooie consult . Je hebt mij erg geholpen en je Reading was sterk en heel helder . Alle punten waren waar en alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats . Je bent een aanrader .
Liefs , Sabrina .




Ervaring van Sabrina met medium Shania   Ervaring van Sabrina met medium Shania   Ervaring van Sabrina geplaatst op 21 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Hey Shania ,
Ik bedank je voor het mooie gesprek dat wij gisteren gehad hebben . Ik blijf vertrouwen hebben . En ik wil u en u gidsen enorm bedanken voor het mooie advies dat u mij al gegeven hebt . Je bent een superlieve dame en ik spreek je nu al meer dan 4 jaar en jij hebt mij altijd al enorm geholpen testament met u gidsen . Daarom even dit :
Dank u wel aan u en u gidsen .
Heel veel lieve groetjes , Anita .




Ervaring van Anita met medium Shania   Ervaring van Anita met medium Shania   Ervaring van Anita geplaatst op 21 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hey Olga, op al die jaren dat ik u help jij mij er steeds weer doorslaan . jij bent een schat .mijn steun en toeverlaat telkens ik jet weer niet zie zitten . steeds klopt het wat jij voorspeld . alvast een dikke knuffel en een dikke mercie tot gauw . Rita.




Ervaring van Rita met medium Olga   Ervaring van Rita met medium Olga   Ervaring van Rita geplaatst op 21 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  En gelijk hebben ze dame, u windt er geen doekjes om maar op deze manier weten mensen meteen wat ze aan u hebben en waar ze staan. U had dadelijk door dat ik de enige ben die iets aan mijn situatie kan veranderen. Bedankt voor de tips en de heldere uitleg. Ik hoor u zeker terug .




Ervaring van Bernice met medium MB Rhais   Ervaring van Bernice met medium MB Rhais   Ervaring van Bernice geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Dag Cassandra, dank u voor het aangenaam gesprek en consult. Jij verdient absoluut meer dan 5 sterren. Ik kan niet anders dan mij aansluiten bij onderstaande getuigenissen. U heeft een waarachtige mooie gave - 1000 x dank u wel - xxx .




Ervaring van ... met medium Cassandra   Ervaring van ... met medium Cassandra   Ervaring van ... geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Gurtel
  Ervaring met medium Gurtel
  Hoi Gurtel. Wat een lieve en gezellige dame ben jij, ik ben blij u hier ontmoet te hebben. Ik houd ontzettend veel van uw symboolkaarten, echt waar.helemaal anders . wat een superfijne ervaring was dit. Prachtig om naar te luisteren. Dank u wel hierhoor, xxx.




Ervaring van Leentje met medium Gurtel   Ervaring van Leentje met medium Gurtel   Ervaring van Leentje geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met medium Bredy
  Ervaring met medium Bredy
  U spreekt heel rustig en bent heel duidelijk, alsook bent u standvastig en zelfzeker in datgene wat u waarneemt. een prachtige eigenschap, vind ik. Bredy, ik sluit mij aan bij de andere getuigenissen hieronder, doe zo voort.




Ervaring van A. met medium Bredy   Ervaring van A. met medium Bredy   Ervaring van A. geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bredy  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Gewoon heel erg goed.




Ervaring van Anny met medium Exena   Ervaring van Anny met medium Exena   Ervaring van Anny geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Gewoon heel erg goed.




Ervaring van Anny met medium Exena   Ervaring van Anny met medium Exena   Ervaring van Anny geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Super goed, ze houdt je niet onnodig lang aan de lijn. en zegt dingen die ik al eerder heb gehoord.




Ervaring van S.D. met medium Shania   Ervaring van S.D. met medium Shania   Ervaring van S.D. geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Hoi Norah,

Gisteren met je gesproken en het was heel bijzonder hoe jij, zonder vragen te stellen, goed de situatie en emoties kon omschrijven. Of de voorspellingen uitkomen is nog even afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Veel succes .




Ervaring van Marina met medium Norah   Ervaring van Marina met medium Norah   Ervaring van Marina geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Wow, wat mooi hoe ze dingen kon benoemen. <3 .




Ervaring van S.D. met medium Carola   Ervaring van S.D. met medium Carola   Ervaring van S.D. geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina

Je hebt gelijk. We zijn terug samen.
Vedankt voor alle steun

M.




Ervaring van Marianne met medium Salina   Ervaring van Marianne met medium Salina   Ervaring van Marianne geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Veel info in korte tijd. Legt de vinger direct op de wonde en slaat de nagel op de kop. Wat de toekomst betreft, woedt het afwachten. Alvast bedankt.




Ervaring van Lies met medium Norah   Ervaring van Lies met medium Norah   Ervaring van Lies geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette is super goed en heel bijzonder hoe ze inzicht geeft. Altijd druk bezet. De moeite waard. Thnx lieve Odette voor je steun en positiviteit. I.




Ervaring van I met medium Odette   Ervaring van I met medium Odette   Ervaring van I geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Spijker op zijn kop wat betreft de situatie. Wat ben je helder en duidelijk. Dank voor je tijd.




Ervaring van I met medium Exena   Ervaring van I met medium Exena   Ervaring van I geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Donderdag voor het eerst met Bo gesproken. Uit de kaarten wist zij mij enorm te verrassen met haar interpretatie/uitspraken over de band met mijn ex-partner. Een fijn gesprek. Ik moest wel even wennen aan het Vlaams (grijns). Uit Zuid-Limburg een hartelijk dankjewel Bo.




Ervaring van Z.-L. met medium Bo   Ervaring van Z.-L. met medium Bo   Ervaring van Z.-L. geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Woww, nooit deze dame eerder gebeld, wel vaker op de lijn gezien, echt top. ze kon veel zie en wat een prettige persoon is ze om mee te praten.




Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Zoals u zaken ziet en benoemen kan is kloppend en helder, ook al is het minder leuk gaat u er geen doekjes om winden en zo hoort het. Bedankt voor de steun en inzichten, u blijft het zien en erin geloven. Een pittig proces. Blij dat u er bent xxx' S.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lilith is goud waard. Ik heb uit haar laatste consult weer zoveel kracht geput. Niet alleen ziet ze waar ik voor sta, ze helpt me ook nog om de moed niet op te geven. Ik denk niet dat ik ooit nog een ander medium raadpleeg, het is al de 2de keer dat ze mijn situatie met een minimum aan woorden zo goed omvat.
Lilith, bedankt voor je woorden. Ik zou je het liefst van al een echte knuffel geven maar het is deze virtuele.




Ervaring van Inge met medium Lilith   Ervaring van Inge met medium Lilith   Ervaring van Inge geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania , jij ziet altijd weer dingen die geen mens kan weten . Ik sta er soms nog steeds versteld van hoe goed je eigenlijk bent . Dank je wel lieverd vooral je hulp ik raad je dan ook aan iedereen aan . Liefs , Kim .




Ervaring van Kim met medium Shania   Ervaring van Kim met medium Shania   Ervaring van Kim geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, bedankt voor jou gesprek vanmiddag. Frappant dat je exact hetzelfde zegt als vorig jaar omtrent de situatie. Zoals je voorspelde is een deel ervan nu aan de gang en ik wacht het proces met de afloop rustig af. Ik begrijp wel waarom het zo moeilijk is jou te spreken te krijgen :-) Je bent top. Ik bel je weer xxx.




Ervaring van L met medium Derya   Ervaring van L met medium Derya   Ervaring van L geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle, uw voorspellingen komen uit. Ik heb u een aantal keren gesproken. Zelfs uw gesprekken opgenomen. Tot 10 tellen, vertrouwen hebben en het komt goed. P heeft zelf het contact teruggezocht zoals u. Ik laat de rest nu op me afkomen en vertrouw erop.

Liefs R.




Ervaring van R met medium Christelle   Ervaring van R met medium Christelle   Ervaring van R geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania , via deze weg wil ik je laten weten hoezeer ik onze gesprekken waardeer . Je weet me te inspireren en motiveren en je hebt mijn volledige vertrouwen . Je bent een mooi bijzonder mens en een geweldig medium . Dank je wel voor jou . Liefs , Annemarie .




Ervaring van Annemarie met medium Shania   Ervaring van Annemarie met medium Shania   Ervaring van Annemarie geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Shania ,
U bent echt werkelijk waar steengoed ,meer woorden heb ik er niet voor . Ik ga u zeker vaker bellen . Echt zeer goed bent u . Je wist mij alles te vertellen een echte aanrader . Lieve groet , Laura .




Ervaring van Laura met medium Shania   Ervaring van Laura met medium Shania   Ervaring van Laura geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Voorspelt veel goeds. nou maar hopen dat het uitkomt. overigens ook een lieve vrouw.




Ervaring van Anna met medium Derya   Ervaring van Anna met medium Derya   Ervaring van Anna geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Wat een geweldige man geeft hele goede consult gerichte inzage, slaat de spijker op zn kop. Hij geeft 100% aan wat er gaat komen. Ik ben super blij met Meine, ik raad een ieder hem aan. Bedankt lieve Meine voor jou voorspellingen. Ik ben erg blij met jou,
Groeten v J.




Ervaring van J met medium Meine   Ervaring van J met medium Meine   Ervaring van J geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Heb je al meermaals gebeld en email-consult gehad, telkens had je gelijk en is het uitgekomen. Had het vandaag wat moelijk en je hebt me weeral gerust gesteld, ik ben blijf dat ik erin mag blijven geloven en ben nu klaar om harder te worden. Dank je wel weeral en dikke knff
A&G.




Ervaring van A&amp;G met medium Tancy   Ervaring van A&amp;G met medium Tancy   Ervaring van A&amp;G geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Wat een fijne gesprek. Veel informatie gekregen en vertrouwen voor de toekomst. Toppertje.




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Bedankt Chantal altijd fijn om ff met je te praten. je bent goed in wat je doet .mijn complimenten .bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania ,
Ik belde jou omdat ik even de weg kwijt was . Na het gesprek met jou voelde ik me zoveel lichter en kreeg ik mijn levenslust terug . Dank je wel daarvoor . Je voorspelde ook dat ik een baan zou krijgen . Dat kon ik op dat moment niet geloven . Tot mijn verbazing heb je wel gelijk gekregen . Tot gauw .
Liefs Maureen .




Ervaring van Maureen met medium Shania   Ervaring van Maureen met medium Shania   Ervaring van Maureen geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, Wat ben jij een kanjer. Zo zuiver en precies. Ik weet dat dit allemaal gaat uitkomen. Van mij krijg je 10 sterren.
Ineke.




Ervaring van Ineke met medium Joke   Ervaring van Ineke met medium Joke   Ervaring van Ineke geplaatst op 16 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Lieve Morgane,

Bedankt voor je luisterend oor en je begrip voor mijn ongeduld. Je weet mij altijd weer gerust te stellen met je leggingen die constant hetzelfde zijn. Ik zal heel erg mijn best doen om geduldig af te wachten en te vertrouwen op je voorspellingen.

M.




Ervaring van M. met medium Morgane   Ervaring van M. met medium Morgane   Ervaring van M. geplaatst op 16 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny
Je had wederom gelijk. Ik krijg nogmaals een injectie tegen de pijn op zeer korte termijn.
Geeft mij vertrouwen in de rest van je voorspellingen. X.




Ervaring van G met medium Anny   Ervaring van G met medium Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Altijd zuiver en helder een top medium . je voorspellingen komen altijd uit .het is een eer om jou te spreken topper tot snel weer.




Ervaring van Pat met medium Gazali   Ervaring van Pat met medium Gazali   Ervaring van Pat geplaatst op 16 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden