Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina,

ik heb je net gemist.
alles is gegaan zoals jij voorspeld hebt.
super, en hartelijke dank.




Ervaring van margootje met medium Salina   Ervaring van margootje met medium Salina   Ervaring van margootje geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Liefste Tineke, in een woord subliem. Hoe je het iedere keer doet weet ik niet. Ik bel je zeker terug. Mensen, een aanrader.
Liefs A.




Ervaring van Anoniem met medium Tineke   Ervaring van Anoniem met medium Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Heel erg tevreden met mijn consult. De verhuizing is doorgegaan zoals verteld. Thank you.




Ervaring van kbusby met medium Malie   Ervaring van kbusby met medium Malie   Ervaring van kbusby geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Super nieuws ontvangen, voorspellingen uitgekomen over mijn ex vriend. Weer contact gezocht, gesprek heeft zich plaats gevonden en ja hoor . zoals voorspelt de relatie is er weer. Jouw voorspellingen zijn top. Bedankt Donna.




Ervaring van Lucia met medium Donna   Ervaring van Lucia met medium Donna   Ervaring van Lucia geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna,ik had vorig maand contact met je.Je deed voorspellingen die ik niet kon geloven en vandaag zijn er 3 uitgekomen Donna op liefdesvlak.Ontzettend sterk. Veel liefs, Marjan.




Ervaring van Marjan met medium Donna   Ervaring van Marjan met medium Donna   Ervaring van Marjan geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Mijn lieve Donna,
Telefonisch krijg ik je niet te pakken maar met de mail consult van 19-2 heb je me goed geholpen. Ik spreek je nu al jaren en je blijft het zelfde zeggen, wat geweldig.
Bedankt en ik mail je snel weer.
Liefs Sh over R.




Ervaring van Sh met medium Donna   Ervaring van Sh met medium Donna   Ervaring van Sh geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope
Ongelofelijk goed consult gehad. Ik moest je niks vertellen je zag mijn situatie zo goed. Het klopte ook wat je zei over mijn vriend, ik ga jou vaker contacteren
You are the best. Ik kijk heel erg uit nr jou.voorspelling ,maar daar twijfel.ik niet aan al de rest klopte als een bus .
You are the Best ben blij dat ik je op mediums.nl gevonden heb.

Lieve groet Anne.




Ervaring van Anne met medium Hope   Ervaring van Anne met medium Hope   Ervaring van Anne geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali weet waar hij over praat geen nonsens. ik heb de afgelopen weken hele goede gesprekken gehad. En het klopt wat je zei veel is ook uitgekomen ben er erg blij mee .




Ervaring van Sab met medium Gazali   Ervaring van Sab met medium Gazali   Ervaring van Sab geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Een groot compliment voor Amber . Heb juist een zeer goede Reading gehad . Zij weet echt alles zonder iets te zeggen . Een echte aanrader . Bel haar zeker nog eens gauw terug . Liefs , Sabine .




Ervaring van Sabine met medium Amber   Ervaring van Sabine met medium Amber   Ervaring van Sabine geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya,

Sinds een tijdje spreek ik jou en ik ben heel erg onder de indruk.ik kan niet anders zeggen dat tot nu toe alles is gelopen zoals je mij hebt verteld.tot eindelijk de ontmoeting die ook op de dag af klopte.heel erg bijzonder en ik wil je hiervoor bedanken. Je bent fantastisch lieverd.




Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Vooral wil ik je bedanken voor de oprechte reading. jij hebt op vele vlakken gelijk groetjes.




Ervaring van anemi met medium Gunter   Ervaring van anemi met medium Gunter   Ervaring van anemi geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  wat een lieve vrouw . ik hoop dat de voorspellingen uitkomen.




Ervaring van mariza met medium Sara   Ervaring van mariza met medium Sara   Ervaring van mariza geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Dankjewel Celine.
Sorry kon geen afscheid meer nemen. Zou wel uren met je kunnen praten.
xx.




Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Vandaag gebeld met Bo en was heel verrast. Ze sloeg echt de nagel op de kop. Super kaartlegster. Bedankt lieve Bo xxx.




Ervaring van anja met medium Bo   Ervaring van anja met medium Bo   Ervaring van anja geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Fantastische medium. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Ik ben heel tevreden over jou, ik bel jou zeker nog vaker op. Heel gedetailleerde consulten waar je op kan vertrouwen.




Ervaring van N met medium Romyna   Ervaring van N met medium Romyna   Ervaring van N geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, bedankt voor het fijne gesprek en uw goede inzichten. U heeft zo n prettige energie en ben altijd weer blij als ik u heb gesproken. Liefs de gevoelige vissen.




Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Straffe madam. zo noem ik haar. een dame die weet wat ze verteld super goeie Reading. zij verteld je het tot in de puntjes ik heb graag met haar te doen. ik leer van haar hoe ik met het leven ommoet. een woord een aanrader.




Ervaring van Ellen met medium Shania   Ervaring van Ellen met medium Shania   Ervaring van Ellen geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Lief en zuiver medium. Geeft duidelijk door wat ze ziet en legt ook de kaarten ter bevestiging. Stelt me altijd op mijn gemak en geeft me vertrouwen en rust in wat er komen gaat.

Ze is echt een aanrader op de lijn.




Ervaring van Patricia met medium Ashraya   Ervaring van Patricia met medium Ashraya   Ervaring van Patricia geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Saar waarom ben je er zo weinig. Vorige keer werd weer de verbinding verbroken en heb ik je niet meer gezien. Nu zal ik je ook wel weer niet je pakken krijgen. Groetjes Dave.




Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine, je bent echt een top medium.
Ik heb je nu al een paar keer gebeld en je voelt en ziet alles zo goed. De behandeling heeft mij echt goed gedaan. Gelijk erna had ik echt heeeerlijk geslapen:).

Je blijft herhalen dat het goed komt. Je bent erg zeker van wat je ziet en voelt. En daar geloof ik ook echt 100% in. Top medium. Dank je wel.

S.




Ervaring van S met medium Meine   Ervaring van S met medium Meine   Ervaring van S geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Mila
  Ervaring met medium Mila
  Dankjewel Mila, ik kan eindelijk een knoop doorhakken . Heb genoeg energie verloren. Soms moet je het gewoon eens van iemand anders horen die er los van staat.
Merci .

Ik.




Ervaring van Ik met medium Mila   Ervaring van Ik met medium Mila   Ervaring van Ik geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mila  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  Aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Rika   Ervaring van Anoniem met medium Rika   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Alweer mij goed geholpen. TOPPER.




Ervaring van M met medium Tancy   Ervaring van M met medium Tancy   Ervaring van M geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Heb desteny gesproken had haar iets gevraagd ze wist precies te vertellen over een tourist bij mij thuis dat het 2 vrouwen betrof en in de naam was de letter a. idd ik wist wat ze bedoelde tot nu toe klopt alles wat ze gezegd heeft .ben je zo dankbaar. je bent een topper tot snel xx.




Ervaring van Wendie met medium Desteny   Ervaring van Wendie met medium Desteny   Ervaring van Wendie geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ongelooflijk met een grote O het is een man die echt weet wat hij zegt .en de nagel op de kop slaat .hij brengt alles op een rustige manier over en brengt jezelf tot rust 10 sterren krijg je van mij.




Ervaring van mieke met medium Gazali   Ervaring van mieke met medium Gazali   Ervaring van mieke geplaatst op 17 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Melli
  Ervaring met medium Melli
  Van collega tot collega wat ben jij goed. Je zag alles perfect liggen. Ik ben echt tevreden met uw Reading. Als ik iemand zou aanraden van mijn collega?s ben jij het die de mensen moeten bellen. Je ziet alles haarfijn liggen. Ik bel je zeker nog eens als ik nieuws heb. Dikke kussen en warme knuffel XXX .




Ervaring van Collega met medium Melli   Ervaring van Collega met medium Melli   Ervaring van Collega geplaatst op 17 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Superbedankt voor de prachtige reading en vooral de rust.je bent een echte aanwinst op de lijn, draait er geen doekjes om. de vrouw die veel heeft meegemaakt.xxx.




Ervaring van jenny met medium Exena   Ervaring van jenny met medium Exena   Ervaring van jenny geplaatst op 17 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Thank you so very much Stientje. It helped so to receive your insight. I am sorry to have not been able to thank you personally before the credit ran out. Hope you read this. The reading seemed very accurate. The future, I must wait to see. Your sensitivity was much appreciated. Hope we speak again.




Ervaring van Anon met medium Stientje   Ervaring van Anon met medium Stientje   Ervaring van Anon geplaatst op 17 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve schat.
Heb je paar dagen geleden in mn paniek ff 10 min kunnen bellen.en je voorspelde dingen waarvan ik nog zei " nou lijkt me sterk dat dat gebeurt" maar hoe bizarrrr.alles wat je in die korte tijd zei is ook precies zo gegaan. Bedankt dat je zei dat ik altijd bij je terechtkan.want dat zal ik zeker blijven doen.ik heb alle vertrouwen in jou.omdat het gewoon uitkomt.
Je bent altijd zo lief en geduldig en een warme lieve schat met humor.
Dank je wel voor de rust en het vertrouwen die je met zoveel liefde overbrengt.
Ik wilde je dat toch nog even via deze weg laten weten.
En hoop je snel weer te spreken.je bent een meerwaarde hier .zuiver eerlijk en direckt .
Dikke knuffel van mij.




Ervaring van Die altijd sorry zegt :) met medium Derya   Ervaring van Die altijd sorry zegt :) met medium Derya   Ervaring van Die altijd sorry zegt :) geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Ik heb je deze week 2x gebeld met mijn verhaal.
Je zei me dat mijn vriend opnieuw contact zou nemen en dat hij me miste.
Klopt helemaal. Vandaag heb ik al bevestiging gekregen van je aanvoelen.
Dank je voor alles.




Ervaring van Pat met medium Meine   Ervaring van Pat met medium Meine   Ervaring van Pat geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve Roos,
Bedankt voor het gesprek. helaas credits waren op. Ik bel je snel weer.
Liefs S.




Ervaring van Anoniem met medium Roos   Ervaring van Anoniem met medium Roos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank uw wel. Zo mooi , happy , ik zal sterk zijn voor mijn love. Dank uw voor de mooie reading. Bless u ,W.




Ervaring van W. met medium Gazali   Ervaring van W. met medium Gazali   Ervaring van W. geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Egon
  Ervaring met medium Egon
  Fijne, vriendelijke man. Ik bel graag naar Egon omdat ik dan weet een goed advies en zuivere inzichten te bekomen. Bedankt Egon.




Ervaring van Caroline met medium Egon   Ervaring van Caroline met medium Egon   Ervaring van Caroline geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met medium Bonny
  Ervaring met medium Bonny
  Ik ben omver geblazen door hetgeen Bonny aanvoelde en mij doorgaf. Verbluffend hoe dicht ze bij het verleden en het nu zat en ik weet dat, ook haar aanvoelen van de toekomst, juist zal zijn. Dank je wel Bonny. Grote gave, lieve dame.




Ervaring van riet met medium Bonny   Ervaring van riet met medium Bonny   Ervaring van riet geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  hoi amber ik ga iets neerpennen voor je eerst mijn dank dat je er altijd bent en zo begaan. ik dank je hiervoor zo weet je direct wie ik ben dat toont dat je begaan bent met iemand. en je zin daar doe ik het voor vind ik formidabel. ik raad je echt aan amber tot de volgende.




Ervaring van ano met medium Amber   Ervaring van ano met medium Amber   Ervaring van ano geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden