Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Freyaa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Beste Freyaa,

Al twee keer is uw voorspelling met betrekking tot werk (twee verschillende sollicitaties) uitgekomen. Heel knap. Ik ga u vaker bellen.

Groetjes.




Ervaring van D met medium Freyaa   Ervaring van D met medium Freyaa   Ervaring van D geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Je bent lief en bondig en je wist er zelfs een soort van tijd bij te geven. Met alles wat je zei had je de nagel op de kop. Ik ga nu van dag tot dag verder met mezelf, zoals je zei, want ik kan hoopvol verder. Hartelijk dank en tot weder horen, dikke knuffel.




Ervaring van Hoopvolle A met medium Freyaa   Ervaring van Hoopvolle A met medium Freyaa   Ervaring van Hoopvolle A geplaatst op 16 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Ziet dingen heel goed in. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Je verdient meert dan 5 sterren. Ik heb al meerdere mediums gebekt maar JIJ voelt dingen HEEL goed aan.




Ervaring van Nunu met medium Freyaa   Ervaring van Nunu met medium Freyaa   Ervaring van Nunu geplaatst op 23 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Top. Lieve freyaa ik ging jou laten weten als jou voorspelling waarheid wordt .lieve freyaa het contact dat u voorspeld hebt is uitgekomen alsook over mijn werk dat u perfect invoelde dat ik zelfstandige ben . jou waarnemingen zijn zuiver en jou manier van coaching en de kern die je aanraakt zoals je zegt dat de weg even belangrijk is dan het resultaat. Ik heb superadviezen gekregen die ik opgevolgd heb tijdens mijn proces maar het resultaat van een andere aanpak heeft echt bewezen dat je echt supergoed bent . Je bent een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar vooruitgang en resultaat en jou voorspellingen die gewoon uitkomen woow freyaa jij bent mijn FAVORIET . Heel veel dank en ik probeer jou nog te bereiken omdat je voortdurend in gesprek staat

.




Ervaring van Marita met medium Freyaa   Ervaring van Marita met medium Freyaa   Ervaring van Marita geplaatst op 17 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Bijzondere vrouw. Heel erg goed. Ik zal je zeker vaker bellen. Dank je voor het mooie consult.




Ervaring van Anny met medium Freyaa   Ervaring van Anny met medium Freyaa   Ervaring van Anny geplaatst op 30 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Lieve freya sorry de verbinding werd verbroken.
Super bedankt voor al je adviezen.

Liefs Daphne .




Ervaring van Daphne met medium Freyaa   Ervaring van Daphne met medium Freyaa   Ervaring van Daphne geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  beste freyaa,

u bent geweldig goed in het helder voelen van situaties die nog gaan komen en in het verleden. u wist precies te zeggen met wie en wanneer. u hebt dan ook nog is een aangename warme lieve stem. heb maar 1 aanrader en dat is medium freyaa.top gewoon ik bel u zeker weer. grtjs Hank.




Ervaring van hank met medium Freyaa   Ervaring van hank met medium Freyaa   Ervaring van hank geplaatst op 29 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Heel veel dank voor je prachtige en bijzondere consult. Ik laat spoedig van mij horen.
Lieve groetjes van de ?engelen lichtwerker?.




Ervaring van Monica met medium Freyaa   Ervaring van Monica met medium Freyaa   Ervaring van Monica geplaatst op 22 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Gisteravond net u gepraat over B. Echt enorm bedankt.u bent zo goed en zo duidelijk. Heb hier geen woorden voor. Er staan te weinig geruigenissen voor wat u kunt. Ik ben degene die u steeds met een andere telefoon belde gisteren laat. Echt bedankt voor alles. Niet te geloven hoe goed.




Ervaring van A met medium Freyaa   Ervaring van A met medium Freyaa   Ervaring van A geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Je bent de beste op de lijn, meer dan 5 sterren waard. Groetjes Miss V.




Ervaring van mercedes met medium Freyaa   Ervaring van mercedes met medium Freyaa   Ervaring van mercedes geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  1 woord fenomenaal. 10sterren. Heel duidelijk in haar bevindingen en
Voelt precies goed de personen aan om wie het gaat. Heel mooi consult mijn dank is groot. Groetjes Miss V.




Ervaring van mercedes met medium Freyaa   Ervaring van mercedes met medium Freyaa   Ervaring van mercedes geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Lieve Freyaa,
Een aanrader topper .geweldig jammer dat je niet vaak online bent. ik bel jou nog zeker.




Ervaring van e met medium Freyaa   Ervaring van e met medium Freyaa   Ervaring van e geplaatst op 8 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Lieve freyaa,
Ik had jou een tijd geleden gecontacteerd en hetgeen wat je benoemde is uitgekomen. Je gaat tot de kern in jou adviezen en dat vind ik gewoon geweldig want ik geloofde het niet dat ik terug contactvzou krijgen na 1,5jaar met de persoon waarvoor ik je belde. je hebt nog een aantal zaken benoemd wat ik niet wist.




Ervaring van els met medium Freyaa   Ervaring van els met medium Freyaa   Ervaring van els geplaatst op 8 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Dag Freya, bedankt. Je bent top. Ik ga zeker je advies volgen.
Groetjes
Kat.




Ervaring van Kat met medium Freyaa   Ervaring van Kat met medium Freyaa   Ervaring van Kat geplaatst op 31 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Dankjewel Freyaa voor het inzicht over de verbintenis en met het helpen de focus weer op mezelf te leggen. Liefs i.




Ervaring van I met medium Freyaa   Ervaring van I met medium Freyaa   Ervaring van I geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Lieve Freyaa

Ik heb je al zo vaak gesproken en ik had moeite om het te geloven wat je voorspelde. Maar het is uitgekomen. Echt waar. ik sta verstelt over wat je allemaal kunt zien en voelen. Fenomenaal.
Ik bel je zeker terug hoor. Dit is een ervaring die ik nooit zal vergeten. Je bent de beste, Freyaa. Heel erg bedankt voor je geduld, je raad, alles.
Ik heb niet genoeg woorden om mijn dankbaarheid te uiten.
Top top top.
Tot heel snel xxxx.




Ervaring van Stefanie met medium Freyaa   Ervaring van Stefanie met medium Freyaa   Ervaring van Stefanie geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Freyaa, heel erg bedankt voor jouw consult. Ik bent de eerste van velen die ingang op mijn innerlijk probleem en ook daadwerkelijk met goede adviezen kwam. Ik sta versteld dat er niet zoveel getuigenissen van jou op deze site staan, wat mij betreft hoor je hij de besten. Je bent een zeer aangename vrouw om mee te praten en dat waardeer ik enorm.
Nogmaals hartelijk dank.




Ervaring van Jj met medium Freyaa   Ervaring van Jj met medium Freyaa   Ervaring van Jj geplaatst op 31 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Wow Freyaa, bedankt voor het fijne counsult.ik sta versteld van wat je mij allemaal wist te vertellen. Dit is de eerst keer dat ik jou sprak, je wist sommige dingen heel duidelijk aan te halen en hoe ver je kan gaan. Ik hoop dat alles uitkomt, hou je zeker op de hoogte en bel jou zeker nog een keer. Dank je voor alle goede raad.




Ervaring van Lydia met medium Freyaa   Ervaring van Lydia met medium Freyaa   Ervaring van Lydia geplaatst op 20 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Heel duidelijke consult. Voelde de situatie en mij heel goed aan. De nagel op de kop.




Ervaring van Vicky met medium Freyaa   Ervaring van Vicky met medium Freyaa   Ervaring van Vicky geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  liefste freyaa
waaaauw super je had zo gelijk .wat je zei vorige week over mijn ex het is nu uitgekomen. dankuwel voor je lieve heldere stem en ik contacteer je zeker weer .aanrader.liefs xxx.




Ervaring van baya met medium Freyaa   Ervaring van baya met medium Freyaa   Ervaring van baya geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Heel erg bedankt voor het mooie gesprek. Alles wat je zei klopte en ik weet dat het zo gaat lopen zoals je zegt. Je bent heel erg goed, en een lieve dame.




Ervaring van S. met medium Freyaa   Ervaring van S. met medium Freyaa   Ervaring van S. geplaatst op 2 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Heb u gisteren gesproken in een woord geweldig. alleen met een naam kan ze alles zeggen. verleden heden zonder informatie vooraf .chapeau.




Ervaring van Wendy met medium Freyaa   Ervaring van Wendy met medium Freyaa   Ervaring van Wendy geplaatst op 20 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  lieve Freyaa,

Dank voor het fijne bevestigende gesprekje,en sorry dat we zo plots afbraken mijn tel was leeg.Ik kon je niet meer bedanken dus van daar deze manier,je bent een lieve vrouw en een supermedium.Ik bel je zeker terug.XXX.




Ervaring van Leeuwtje met medium Freyaa   Ervaring van Leeuwtje met medium Freyaa   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 19 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Lieve Freyaa, ons gesprek eindigde abrupt omdat mijn credits op waren. Je hebt mij een hart onder de riem gestoken en daarvoor ben ik je heel dankbaar. Het is moeilijk om jou te bereiken want als je online bent, ben je vaak in gesprek. Dat zal niet voor niets zijn. Dus als het lukt en wij zijn wat verder in de tijd, zal ik je zeker proberen te bellen of opnieuw een getuigenis schrijven en je vertellen wat de uitkomst is van jouw voorspellingen. Voor nu ga ik jouw advies volgen om mij wat beter in mijn vel te voelen. Een lieve groet van een late beller op donderdag 16 november.




Ervaring van Een late beler met medium Freyaa   Ervaring van Een late beler met medium Freyaa   Ervaring van Een late beler geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Lieve freyaa, het was kort maar krachtig. hoop zo dat je gelijk krijgt. ik bel je zeker nog een keer op .


Liefs Daphne.




Ervaring van Daphne met medium Freyaa   Ervaring van Daphne met medium Freyaa   Ervaring van Daphne geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  lieve freyaa,

wat een eye opener op gevoelsvlak.
u raakte de kern van het probleem zonder dat ik wat vernoemde.
u zat helemaal juist wat er nu speelt en wat nog komen gaat kijk ik heel erg naar uit. ik dank u voor u oprechte adviezen en laat snel wat horen
je ben een echte aanrader .en een heel goede coach .
groet saartje.




Ervaring van saartje met medium Freyaa   Ervaring van saartje met medium Freyaa   Ervaring van saartje geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Wat een geweldige vrouw is dit, ze weet zo veel, dat is echt wauw. en ze is nog lief ook. U noemde mij een aardengel, maar ik vind u een engel.
Afwachten of alles gaat uitkomen, maar wat er werd gezegd over mijn heden en verleden was " spot on " . Ik kijk uit naar mijn toekomst, heb er gewoon zin in. Dank u.




Ervaring van Monica met medium Freyaa   Ervaring van Monica met medium Freyaa   Ervaring van Monica geplaatst op 9 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  lieve freyaa,
dankuwel voor je gesprek aan de telefoon. je hebt zo een lieve rustige stem en alles wat je me vertelde is tot op heden juist geweest en ook uitgekomen. daarvoor wil ik je bedanken ook over een ex dat terug gekomen is .je bent superrrrrr.




Ervaring van martine met medium Freyaa   Ervaring van martine met medium Freyaa   Ervaring van martine geplaatst op 9 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Ongelooflijk hoe precies je alles kon zeggen nog nooit meegemaakt . Alles wat je zei klopte volledig je voelt heel sterk aan. Blij dat ik met jou gesproken heb je hebt mn gevoel bevestigd en me vertrouwen gegeven voor de toekomst. Bedankt Freyaa .




Ervaring van Pascale met medium Freyaa   Ervaring van Pascale met medium Freyaa   Ervaring van Pascale geplaatst op 8 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  lieve freyaa,

bedankt voor je hulp. top top. ik had je gecontacteerd over de relatie met J. u zei er komt snel contact en is ook zo gebeurd freyaa, kon het niet geloven maar is toch gebeurd. je bent een echte aanrader dank u dank u , ik bel je snel.




Ervaring van marijke met medium Freyaa   Ervaring van marijke met medium Freyaa   Ervaring van marijke geplaatst op 24 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden