Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Minoe%20Astrid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Minoe Astrid is mijn steun.
Je bent fantastisch. Veel van wat ik diep van binnen wist heb je bevestigd, evenals mijn diepste wensen.
Ik krijg energie van de gesprekken die ik met je heb.
In een woord je bent geweldig.
Je hoort me absoluut snel weer. Dank dank dank.
Heel veel liefs XXX.




Ervaring van Patty met medium Minoe Astrid   Ervaring van Patty met medium Minoe Astrid   Ervaring van Patty geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  wat ben jij super, je had het heel goed peter is terug en is ook gebleven .Dikke dank u wel




Ervaring van maggy  met medium Minoe Astrid   Ervaring van maggy  met medium Minoe Astrid   Ervaring van maggy geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  lieve dame
wat zou ik blij zijn moest dit zijn hoe je verteld, van mijn vriend en mij. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het zo zal gaan. Ik bel je zeker om dit te laten weten.




Ervaring van maggy  met medium Minoe Astrid   Ervaring van maggy  met medium Minoe Astrid   Ervaring van maggy geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Dankjewel voor t consult over mijn zoon. Heeft mij goed gedaan liefs!




Ervaring van Sandra met medium Minoe Astrid   Ervaring van Sandra met medium Minoe Astrid   Ervaring van Sandra geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Lieve Minoe Astrid,de credits waren op. Bedankt voor de hoopvolle woorden en voor de waardevolle inzichten en tips. Ik bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Merlijn met medium Minoe Astrid   Ervaring van Merlijn met medium Minoe Astrid   Ervaring van Merlijn geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Dag Minoe,

Ik zou jou nog terugbellen maar ik zit heerlijk in mijn flow.
En die wil ik graag zou houden.

Fijne avond, geniet van je pauze en bedankt voor al het moois.




Ervaring van Mr met medium Minoe Astrid   Ervaring van Mr met medium Minoe Astrid   Ervaring van Mr geplaatst op 8 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Beste Minoe Astrid,
Door vanmorgen bijna twee uur te sparren met jou heb ik verrassende inzichten gekregen. Dank je wel.
Zoek je een goed medium. Bel haar, het zal je goed doen.




Ervaring van Anonieme man met medium Minoe Astrid   Ervaring van Anonieme man met medium Minoe Astrid   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 28 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Heel bijzonder. Bijzondere dame. Helder en aangenaam. Gerust stellend. Prettig. Vakbekwaam.




Ervaring van r met medium Minoe Astrid   Ervaring van r met medium Minoe Astrid   Ervaring van r geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Dank je wel! Ik was overdonderd super




Ervaring van L met medium Minoe Astrid   Ervaring van L met medium Minoe Astrid   Ervaring van L geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Minoe is een bijzondere vrouw. Binnen enkele minuten had ze hele verhaallijn en pijnpunten uitgediept. Ze wist mij informatie te vertellen die niemand anders weet. Ik heb gehuild omdat ze echt de kern van mijn hart heeft geraakt. Dankjewel! Liefs S




Ervaring van Sharda met medium Minoe Astrid   Ervaring van Sharda met medium Minoe Astrid   Ervaring van Sharda geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Focus je op het hier en nu is het advies wat ik te horen kreeg. Ik stelde vragen over het zoeken naar werk en kreeg inspiratie in een zoekrichting waar kk niet aan heb gedacht maar wel past bij mijn kwaliteiten. Daarnaast wilde ik weten hoe een persoon over mij denkt en jij liet mij beseffen hoe gezegend ik ben. Hartelijk dank en wanneer ik weer in mijn kracht sta neem ik weer contact met je op





Ervaring van Jennifer met medium Minoe Astrid   Ervaring van Jennifer met medium Minoe Astrid   Ervaring van Jennifer geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Ik belde je voor de 1e X en wat n goed gevoel had ik erna. Ik had advies nodig ivm de liefde want ik sta ervoor open en jij bevestigde dat. Ik ben benieuwd naar dat verhaal wat mij nog dit jaar te wachten staat.
Je bent enorm lief met n zeer zachte en aangename stem. Ik ga je zeker terug bellen want ik vond het heel aangenaam.
Warme en liefdevolle knuffels als dank, tot weder horen.




Ervaring van Annick met medium Minoe Astrid   Ervaring van Annick met medium Minoe Astrid   Ervaring van Annick geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  We vielen uit de lucht maar bedankt voor je bemoedigende gesprek. Mocht je gelijk krijgen dan bel ik jou.




Ervaring van an met medium Minoe Astrid   Ervaring van an met medium Minoe Astrid   Ervaring van an geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Lieve Minoe, dank voor de bijzondere reading die ik van jou heb mogen ontvangen vanuit jouw eigenheid. Mooi en bijzonder hoe de dingen tot jou komen!




Ervaring van anja met medium Minoe Astrid   Ervaring van anja met medium Minoe Astrid   Ervaring van anja geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Minoe is een zeer oprecht helderziende. Ik bel je zeker weer terug. Dikke knuffel van Nirva.




Ervaring van Nirva met medium Minoe Astrid   Ervaring van Nirva met medium Minoe Astrid   Ervaring van Nirva geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Lieve Minoe Astrid.
Een echte aanrader voor iedereen en zeker als je zelf wilt groeien. xx Emma




Ervaring van Emma met medium Minoe Astrid   Ervaring van Emma met medium Minoe Astrid   Ervaring van Emma geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Lieverd. Bedankt voor je reading. Je hebt het tot nu altijd raak gehad. Ook al is het niet altijd leuk om te horen . Ga zo door en we bellen snel weer x. Eerder had ik je al gebeld, je gaf me de raad om ook eens met collega's van jou te praten, kwestie van een ander advies te horen en toch kom ik altijd bij jou terecht. Ik waardeer je down to earth-houding enorm. Tot later.




Ervaring van Celisa met medium Minoe Astrid   Ervaring van Celisa met medium Minoe Astrid   Ervaring van Celisa geplaatst op 11 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Zo dankbaar voor je zuivere energie. Je weet exact aan te voelen waar ik in vastgeroest zit en geef mij raad waar ik mee aan de slag kan gaan. Ik bel je zeker en vast nog. Lieve groetjes AC.




Ervaring van AC met medium Minoe Astrid   Ervaring van AC met medium Minoe Astrid   Ervaring van AC geplaatst op 25 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden