Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Petrus
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Hey Petrus wat een mooi gesprek was het. Nou ik zeg het eerlijk ik bel nu nog maar naar twee en dat ben jij en collega Rin. Ik heb bij jullie en goed gevoel, zo zuiver en toch niet rond de pot draaien. Thx groeten Sjana.




Ervaring van Sjana met medium Petrus   Ervaring van Sjana met medium Petrus   Ervaring van Sjana geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Mooi gesprek. er zijn dingen uitgekomen en waar ik nu stukje bij stukje kan samenvatten over me leven. dank u bel je terug .

Groeten S.




Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Petrus, ik bel u al geruime tijd. in het begin voor advies en toekomstvoorspellingen en de laatste tijd puur vanwege de vreugde die het geeft om te merken dat de gave die u bezit waar is en altijd juist. Dat sterkt mijn geloof in mijn eigen intuitie. Want alles, maar dan ook alles, wat u in de kaarten zag klopte en klopt. De manier waarop u werkt is puur, zonder het verhaal eerst te horen, blind, zodat de mind er niet tussenkomt. En u werkt ook nog eens snel. Dank dank dank. Een fan.




Ervaring van Nora met medium Petrus   Ervaring van Nora met medium Petrus   Ervaring van Nora geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dank je wel om me zo goed te begeleiden naar een mooie toekomst. Geen enkele vraag is jou te veel en u bent van zeer veel dingen op de hoogte.En inderdaad zoals u zei D. heeft me binnen de drie uren gecontacteerd.Was haast niet te geloven dat u zo goed de toekomst kan zien.




Ervaring van Pkinne met medium Petrus   Ervaring van Pkinne met medium Petrus   Ervaring van Pkinne geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Wat een prachtig consult. Herkenbaar, verhelderend en concrete handvatten. Hele prettige werkwijze omdat er eerst gesproken wordt door Petrus, waardoor alles als puzzelstukjes in elkaar valt. Focus op wat wel, Petrus het wordt fantastisch. Voor op mijn zegewagen.




Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dank je wel. Je verhaal klopte helemaal.




Ervaring van San met medium Petrus   Ervaring van San met medium Petrus   Ervaring van San geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dank je wel Petrus voor het zo eerlijke en heldere consult rond mijn werksituatie.




Ervaring van sara met medium Petrus   Ervaring van sara met medium Petrus   Ervaring van sara geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Waw Petrus, wat jij allemaal zag ik de kaarten klopte volledig. Je kan goed zien hoe iemand tegenover iemand anders staat. Ook hebt u tijd kunnen duiden. Ik laat u zeker weten als het uitkomt maar eigenijk twijfel ik geen seconde eraan. Wat een aanwinst bent u met een mooie gave. Ook zeer vriendelijke en begripvolle man.




Ervaring van Sar met medium Petrus   Ervaring van Sar met medium Petrus   Ervaring van Sar geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Beste Petrus, zonder enige informatie op voorhand te weten tover jij de waarheid naar boven. Dat maakt je zeer uniek in dit vak. Je weet heel veel van het universum en jij kan dingen vertalen waar ik te kort kwam om het te verwoorden. Ben zeer blij van zo een medium te vinden die ook de seinen van mijn grootmoeder en van mijn overgrootvader kan begrijpen. Alvast tot later.




Ervaring van Ycat met medium Petrus   Ervaring van Ycat met medium Petrus   Ervaring van Ycat geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Ik ken Petrus al lang en bel hem heel vaak. Ik kan jullie zeggen dat Petrus perfect en feilloos kan aanvoelen hoe de situatie momenteel is en zonder iets te zeggen en het klopt. Hij is eerlijk en oprecht, hoe het hoort te zijn, en maakt de verhalen niet mooier dan ze zijn. Bedankt voor je geduld Petrus, ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen met je gave .




Ervaring van Anoniem met medium Petrus   Ervaring van Anoniem met medium Petrus   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Heel erg bedankt voor het gesprek. U bent echt goed. Ik ga uw tips toepassen. Ik laat u nog iets weten of het gelukt is.
Vele groetjes en nog een fijn weekend toegewenst.




Ervaring van G met medium Petrus   Ervaring van G met medium Petrus   Ervaring van G geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Paar dagen terug een heel fijn gesprek gehad met Petrus. Alles wat hij zei was herkenbaar en heeft hele goede adviezen gegeven. Heel erg bedankt en ik bel zeker nog een keer teug.




Ervaring van I met medium Petrus   Ervaring van I met medium Petrus   Ervaring van I geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Petrus is heel duidelijk en kan goed invoelen. ziet de dingen heel goed .helaas was mijn tegoed op. ik bel gauw terug.




Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S geplaatst op 2 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Twee vragen gesteld. Op beide situaties haarscherpe en herkenbare feiten genoemd. Mooie voorspellingen gedaan. April moet uitwijzen of dat contact terugkomt. Ik laat het u weten.




Ervaring van Nik met medium Petrus   Ervaring van Nik met medium Petrus   Ervaring van Nik geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Ik kan alleen maar zeggen WAUW. Op alle vlakken zonder iets te zeggen SPOT ON. Ongelooflijk goed. Zelfs zaken die hij niet zomaar kon weten. Echt een goed/ geloofwaardig consult. Daarnaast een oprecht fijne man integer en eerlijk.




Ervaring van Annemiek met medium Petrus   Ervaring van Annemiek met medium Petrus   Ervaring van Annemiek geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Beste Petrus, bedankt voor de mooie reading. Je bent een aanrader.
Groet, S.




Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Wat ik waardeer is dat je bij Petrus geen uitleg moet geven. Je stelt je vraag en hij gaat daar op invoelen. Hij is correct in zijn werkwijze en doet niet aan cold readings.

De informatie die hij geeft is ook altijd juist. Knap.




Ervaring van Sarah met medium Petrus   Ervaring van Sarah met medium Petrus   Ervaring van Sarah geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Absoluut een aanrader, voelt situaties heel goed aan en geeft er ook een duidelijke uitleg over.
Bel u nog terug ivm werk waarvan ik de keuze over 3 mnd ga moeten maken.

Bedankt en een heel fijn weekend.

Hoogsensitieve persoon met 2 meestergetallen.
(denk dat u nu wel weet wie ik ben) .




Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R geplaatst op 9 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Ben onder de indruk .




Ervaring van Lies met medium Petrus   Ervaring van Lies met medium Petrus   Ervaring van Lies geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Meneer Petrus, wat en fijne gesprek. Geen woorden voor uw bent heel goed helder paragnost.




Ervaring van M... met medium Petrus   Ervaring van M... met medium Petrus   Ervaring van M... geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Ik heb u nogmaals gesproken Petrus.het was weer een heel helder en duidelijk gesprek. Wat een zuivere uitleg geeft u over de situatie. Ik blijf mij verbazen over uw bijzondere gave. Duidelijk en zonder iets te zeggen vertelt u alles wat echt ook zo klopt. Werkelijk waar een grote aanwinst op deze lijn. Ik kijk er weer naar uit u weer te mogen spreken.

S.




Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Heel erg bedankt voor dit fantastische consult. Ik raad iedereen aan om u te bellen. Spot on op alle vragen. Zonder iets te zeggen wist u precies alles te vertellen wat er speelt. Bedankt voor dit fijne gesprek. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Petrus   Ervaring van Anoniem met medium Petrus   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Lieve Petrus
Ik heb u vandaag mogen spreken. Wat een bijzonder consult was dat. ALLES wat u zei klopte als een bus. U bent een aanrader in het aanvoelen. Ik ben er echt helemaal stil van. Het verbaasd mij ook echt dat er nog niet veel getuigenissen staan. Ik bel u in ieder geval weer zeker terug. Mensen bel Petrus.je krijgt echt geen spijt.

S .




Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  hartstikke bedankt voor consult met N. alles wat je aangaf klopte. Ik kijk uit naar de toekomst voorspellingen. Ik hoop dat hij uiteindelijk toch erover zal praten zodat we samen een relatie tegemoet kunnen gaan.




Ervaring van noria met medium Petrus   Ervaring van noria met medium Petrus   Ervaring van noria geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Ik heb Petrus jaren geleden via een ander kanaal gesproken. Hij vertelde mij toen hoe mijn relatie zou verlopen en dat er ook een rechtzaak (waar ik niks over gezegd had) positief zou aflopen. Beide voorspellingen zijn exact zo uitgekomen.
Dit is wel al ca 9 jasr geleden maar toch vond het heel bijzonder omdat dit de eerste keer was dat ik met een medium belde en gekijk goed raak was.




Ervaring van Sha met medium Petrus   Ervaring van Sha met medium Petrus   Ervaring van Sha geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden