Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-utrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Top Medium !




Ervaring van Andy met medium Stientje   Ervaring van Andy met medium Stientje   Ervaring van Andy geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Goed medium, het was weer een fijn gesprek. Leuke vrouw om mee te praten en het nog goed aangevoeld ook. Dank voor je eerlijkheid en oprechtheid Miranda




Ervaring van Miranda met medium Olga   Ervaring van Miranda met medium Olga   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Werkelijk waar prachtig wat Sharida kan, ze geeft zoveel inzichten en duidelijkheid.
Fijne stem om naar te luisteren, zeer tevreden over medium Sharida.

Vol lof en een warme groet, F




Ervaring van Fran met medium Sharida   Ervaring van Fran met medium Sharida   Ervaring van Fran geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  Wat een steun ben je voor mij, Roma!
In deze zo moeilijke periode ben je mijn leidraad en houvast zodat ik me staande kan houden.
Duidelijk, zuiver, eerlijk, en heldere inzichten mag je aan me doorgeven: zooo waardevol!!

M.




Ervaring van Marina met medium Roma-Tari   Ervaring van Marina met medium Roma-Tari   Ervaring van Marina geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Lieve Morgane, U bent echt een topper ! Geen zweverige verhaaltjes uit de losse pols, U legt steeds de kaarten, vlug en zonder poespas.ik geloof in u. Al heel veel uitgekomen ! Merci daarvoor ! Tot straks nog eens.




Ervaring van JOSE met medium Morgane   Ervaring van JOSE met medium Morgane   Ervaring van JOSE geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Arwen-Imara
  Ervaring met medium Arwen-Imara
  Arwen je bent een topper.

M.




Ervaring van Marina met medium Arwen-Imara   Ervaring van Marina met medium Arwen-Imara   Ervaring van Marina geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen-Imara  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali het is zo fijn om met je te praten,
je zit altijd goed met je voorspellingen. Je ziet dingen heel ver vooruit. Ik kon het niet geloven en toch kwam het uit. Ben erg onder de indruk van jou gave.




Ervaring van Ria met medium Gazali   Ervaring van Ria met medium Gazali   Ervaring van Ria geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dankjewel voor deze les, was erg leerzaam. Ik viel weer weg en het lukte niet meer terug te bellen. Ik ben mooi weggekomen, weet ik nu. Tot de volgende keer!




Ervaring van Over een oude zeur met medium Sid   Ervaring van Over een oude zeur met medium Sid   Ervaring van Over een oude zeur geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeanette
  Ervaring met medium Jeanette
  Super bijzondere vrouw en inzichten gekregen! Mind blowing!




Ervaring van L met medium Jeanette   Ervaring van L met medium Jeanette   Ervaring van L geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Wat een fijne man ben je toch om mee te praten. Ik heb soms even een duidelijke en directe aanpak nodig waardoor dingen pas doordringen. Je zei vorige keer dat ik mezelf nederig op moest stellen richting instanties en dat heeft positief effect gehad. De communicatie is verbeterd en ik voel mezelf weer zekerder en minder angstig voor het onbekende. Heel fijn dat je mij geholpen hebt om mij hiervan te doordringen. Dank je! Liefs mij




Ervaring van Mar met medium Beau   Ervaring van Mar met medium Beau   Ervaring van Mar geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Hoi antwan
Wel we hebben juist en leuk gesprek gehad en ik laat het u weten dat ik het vol gehouden hebt !
Tot volgend jaar
Grt Rita




Ervaring van Rita met medium Antwan   Ervaring van Rita met medium Antwan   Ervaring van Rita geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Zeer goed in haar consult top sorella




Ervaring van Anouck met medium Sorella   Ervaring van Anouck met medium Sorella   Ervaring van Anouck geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga het was super je weer gesproken te hebben. Het is best moeilijk om je soms te bereiken, daar je best vaak in gesprek bent. Maar het wachten is zeker de moeite waard. Je hebt mijn dagje weer eens super gemaakt. Liefs M




Ervaring van Merlijn met medium Olga   Ervaring van Merlijn met medium Olga   Ervaring van Merlijn geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Bij deze wil ik paragnoste Marian ontzettend bedanken. Deze vrouw kan precies vertellen wat er gaande is. Super! xx C




Ervaring van Clair met medium Marian   Ervaring van Clair met medium Marian   Ervaring van Clair geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje je bent een toppertje van formaat. Meer dan vijf sterren.
Alles komt uit wat jij voorspelt.
Nogmaals dankjewel xxxx van Mir




Ervaring van Mirjam met medium Stientje   Ervaring van Mirjam met medium Stientje   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Hoi Johannes, ik heb je gisterenavond gesproken. Je verwoord de voorspellingen op een prettig manier. Wat je aangaf qua werk was al een gedeelte uit gekomen. Alleen nog wachten op de liefde, maar dat komt ook goed. Volgens je kaarten heb ik het geluk op mij liggen. Hoop echt dat het allemaal uitkomt. Je bent een echte aanrader, bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Maria met medium Johannes   Ervaring van Maria met medium Johannes   Ervaring van Maria geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve, lieve Sid, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK.
Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank xxx.




Ervaring van Tess met medium Sid   Ervaring van Tess met medium Sid   Ervaring van Tess geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Han dank voor het fijne en heldere gesprek, we vielen helaas uit de lucht. Hoop dat het uit gaat komen en er weer wat meer plezier in het werk komt.




Ervaring van Anne met medium Han   Ervaring van Anne met medium Han   Ervaring van Anne geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Erkan is echt een van de allerbeste op deze lijn my favoo number 1 laatste tijden vaak gebeld, vandaag 1,5u gesproken hahah! omdat ik teleurgesteld was en erkan wist mij weer gerust te stellen met juiste info die ook nog eens kloppen en waar zijn! Verteld alles goed in details en sommige dingen zijn ook al uitgekomen echt een topper ben je
Zoek je een Betrouwbaar Medium die geen sprookjes verteld maar waarheid een een luisterend oor! Dan moet je erkan zeker bellen spijt zul je zeker niet krijgen!
Cansin!
xx
A




Ervaring van AS met medium Erkan   Ervaring van AS met medium Erkan   Ervaring van AS geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Hallo marlijn
Heb u 2x gebeld omdat het verhaal nog niet te einde was.
Maar humor hebt u zeker !! En zeer duidelijk in u antwoorden en uitspraken wat ik het liefste heb.
Gr Rita




Ervaring van Rita met medium Merlijn   Ervaring van Rita met medium Merlijn   Ervaring van Rita geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Lieve lieve Daisy,
Ik voel mij altijd gehoord bij je, je reikt mij ontzettend veel dingen aan en daar voor ben ik je dankbaar.
Ook mag ik af en toe voor jou invoelen, wat later wat ik in je verhalen hoor ook uit zijn gekomen.
Dat geeft voor mij ook meer zelfvertrouwen, nogmaals mijn dank.
Laatste keer dat ik je aan de lijn had, had je zelf ook erg moeilijk. Hartverscheurend en ik wilde je op dat moment zon dikke knuffel geven. ( in gedachten deed ik dat) je bent lief en rustig als persoon en dat vind ik zelf erg prettig.
Lieve daisy je bent voor mij een topper op de lijn.
Ga zo door. Liefs Anneke




Ervaring van Anneke  met medium Daisy   Ervaring van Anneke  met medium Daisy   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Bedankt voor het mooie gesprek. Alles klopte. Nu kan ik de gebeurtenissen van afgelopen tijd, een plekje geven. En kan beginnen met verwerking en de adviezen gaan volgen voor de verwerking. Liefde overwint boosheid en onrecht, zoals u gezegd heeft.




Ervaring van Zulaika met medium Merlijn   Ervaring van Zulaika met medium Merlijn   Ervaring van Zulaika geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Dank voor het leuke gesprek. Mijn minuten waren op. :)




Ervaring van X met medium Mayela   Ervaring van X met medium Mayela   Ervaring van X geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Zij is een paragnost die ik zeker nog eens ga terug bellen, beantwoord vele vragen zonder dat ik het moet vragen.
Ik raad haar zeker aan anderen aan. Liefs J




Ervaring van Josephine met medium Caroline   Ervaring van Josephine met medium Caroline   Ervaring van Josephine geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila, fijn je gesproken te hebben.
Je hebt me ontzettend goed geholpen en zoveel is nu duidelijk voor mij. Je voelde het zo juist aan dat ik nu zekerheid heb.
Mensen Laila is een aanrader.
Top




Ervaring van Nancy  met medium Laila   Ervaring van Nancy  met medium Laila   Ervaring van Nancy geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Dank Merlijn! Ons gesprek heeft me zojuist veel kracht gegeven. Wordt vervolgd!




Ervaring van Zusanne  met medium Merlijn   Ervaring van Zusanne  met medium Merlijn   Ervaring van Zusanne geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Formidabel! Zonder veel informatie wist je direct heel treffend en gedetailleerd te zeggen wat er speelt in de relatie met mijn lieve borderliner vriendin. Je zoomde ook op mij in, net zo treffend. Wat je niet kon weten zei je wel allemaal. Speciaal! Ik ga je zeker vaker bellen. Dank je Han en veel geluk gewenst.




Ervaring van EE met medium Han   Ervaring van EE met medium Han   Ervaring van EE geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Zeer goed en zuiver consult.
Geeft adviezen mee waar je wat mee kan.
Duidelijk en komt snel tot de kern
5 sterren waard.
Gr A




Ervaring van A met medium Merlijn   Ervaring van A met medium Merlijn   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Kali
  Ervaring met medium Kali
  Zeer vriendelijke vrouw die zeer goed kan aanvoelen en die naar de kern gaat. Aanraden.




Ervaring van Roos met medium Kali   Ervaring van Roos met medium Kali   Ervaring van Roos geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kali  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dank je wel Mina, voor je enorme steun en je voorspellingen die uit zijn gekomen.




Ervaring van Ano met medium Mina   Ervaring van Ano met medium Mina   Ervaring van Ano geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Patries heeft mij wederom ontzettend geholpen in haar voorspellingen maar ook dmv reiki kan zij energie sturen waar ik ontzettend veel aan heb en gehad heb.
Elke keer komen haar voorspellingen uit.
Geen vraag is te gek.
Invoelen op personen kan zij als de beste waardoor er veel duidelijkheid komt .
Patries je bent een bijzondere vrouw met heel veel verschillende gaves .
Mijn reddende Engel die ik iedereen gun .




Ervaring van H met medium Patries   Ervaring van H met medium Patries   Ervaring van H geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Zeer goede uitleg, gevoelsmatig. Gaf het mij meteen een goed gevoel. En nu kijken wat er gaat gebeuren ben zeer benieuwd. Maar lobke is een zeer goed paragnoste.




Ervaring van Jennifer  met medium Lobke   Ervaring van Jennifer  met medium Lobke   Ervaring van Jennifer geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, je bent een zeer lief en oprechte vrouw en je inzichten zijn zeer correct . Je bent echt super.




Ervaring van Madelein met medium Olga   Ervaring van Madelein met medium Olga   Ervaring van Madelein geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Samantha is zo goed, 100 Procent een aanrader. Alles wat ze in de kaarten zag is uitgekomen.

Ik hoop je in het nieuwe jaar weer te kunnen bellen. Veel liefs




Ervaring van Lieselot met medium Samantha   Ervaring van Lieselot met medium Samantha   Ervaring van Lieselot geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Lieve Bo, wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig.




Ervaring van Saskia met medium Bo   Ervaring van Saskia met medium Bo   Ervaring van Saskia geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden